INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Prima reacție a lui Șumudică după ce a plecat de la Kayserispor: "Asta nu e din vina mea!"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 20:57

Marius Șumudică a reacționat după ce și-a reziliat contractul cu Kayserispor. Tehnicianul român a explicat motivele pentru care a ales să plece de la formația turcă. 

"Nu avea sens sa mai continuăm. Așa este mai bine pentru toată lumea. Le multumesc foarte mult suporterilor care ne-au ajutat să ne aflăm pe o poziție la care nimeni nu spera după ce doi ani echipa a fost la retrogradare.

Președintele mi-a spus ca lotul va rămâne cam la fel si acest lucru nu anunța ceva bun pentru sezonul următor. Vom rămâne prieteni, dar atât.

Am simțit că nu mai puteam controla echipa, iar asta nu e din vina mea. Cel puțin așa consider eu", a zis Marius Șumudică pentru TV Digi Sport. 

Citește și:  ULTIMĂ ORĂ Marius Șumudică a fost dat afară de la Kayserispor! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp » Revine în Liga 1!?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
skrilla
skrilla  •  16 Mai 2018, 13:50
Postat de eugeniustin pe 16 Mai 2018, 10:22

Esti amuzant.

Nu mai amuzant ca tine.

albalbastru72
albalbastru72  •  16 Mai 2018, 13:19

Sumi ciine de circ.

eugeniustin
eugeniustin  •  16 Mai 2018, 10:22
Postat de Cris Juganaru pe 16 Mai 2018, 00:03

Eugeniustin, esti ilar catre penibil. In logica ta, este ca si cand ai spune ca fcsb nu ar castiga niciodata titlul in alt campionat, fara un lot puternic si fara putin ajutor din partea arbitrilor. Pai, nu e logic ca fcsb sau oricare club, sumudica sau oricare antrenor din univers pot castiga campionate doar cu loturi valoroase, superioare si nitel sprijin de la arbitrii (ca in cazul oricarei campioane din lume, incepand cu barca)?

Esti amuzant.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează