STRANIERI  ·  PARMA - UDINESE 2-2

Probleme la Parma? Antrenorul D'Aversa: „Mă așteptam să fie un exemplu, atât pe teren, cât și în afară”

Roberto D'Aversa (45 de ani) a lăsat să se înțeleagă faptul că Gervinho și Jasmin Kurtić au fost lăsați în afara lotului din motive disciplinare. +10 FOTO
Roberto D'Aversa (45 de ani) a lăsat să se înțeleagă faptul că Gervinho și Jasmin Kurtić au fost lăsați în afara lotului din motive disciplinare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 18:00 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 18:20

Roberto D'Aversa (45 de ani) a lăsat să se înțeleagă faptul că Gervinho și Jasmin Kurtić au fost lăsați în afara lotului din motive disciplinare. 

  • Valentin Mihăilă a fost titular în Parma - Udinese 2-2 și a obținut o lovitură de la 11 metri. Dennis Man a fost introdus în minutul 66.

Gervinho și Jasmin Kurtić, doi dintre cei mai experimentanți fotbaliști de care dispune D'Aversa, au fost lăsați în afara lotului pentru meciul cu Udinese. Antrenorul italian a explicat decizia. 

D'Aversa cere disciplină la Parma

„A fost decizia mea să nu îi convoc pe Gervinho și pe Kurtic. Eu i-am trimis în tribună. Sunt doi fotbaliști foarte importanți, demonstrat de faptul că i-am folosit des. Dar mă aștept la mai mult din partea lor, atât pe teren, cât și în afara lui. În acest moment nu pot exista erori de atitudine, iar ei sunt doi jucători reprezentativi. Mă aștept să fie un exemplu pentru ceilalți”, a declarat Roberto D'Aversa, conform Parmalive. 

D'Aversa, mulțumit de Mihăilă și Man

„Cu Gervinho discutasem deja, i-am spus că nu va juca, pentru că are foarte multe minute în perioada recentă. Am nevoie de el proaspăt, pentru a putea rezolva partidele. Apoi am luat hotărârea să îl las în afara lotului. Faptul că Mihăilă a fost titular nu are nicio legătură cu asta, decizia în privința lui era deja luată. E un jucător care ne poate ajuta. Man a intrat bine și ne-a ajutat astăzi”, a mai spus antrenorul celor de la Parma. 

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - Udinese, scor 2-2

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A: Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani
Libertatea
Comentarii (4)
albalbastru72  •  21 Februarie 2021, 23:52

Mihaila nu e de Parma,sint sigur ca l-au remarcat deja granzii,cu un pic de precizie la finalizare e gata sa treaca la urmatorul nivel.Parma va retrograda, ar fi mare pacat sa joace in Serie B.Despre Man,nimic zero,nada,lui i-ar prinde bine 2-3 animde serie B,macar sa inteleaga schemele si tot ar fi ceva pozitiv pentru ce poate el.

zorrozabal  •  21 Februarie 2021, 20:18

Mihaila in mod sigur ca- in mercato din vara- va fi luat de unul din marile cluburi din Italia!Sau chiar un club din Anglia!Man ?Fara cooperativa lui GG e...zero barat!

denieru  •  21 Februarie 2021, 19:50

Mihaila a jucat foarte bine. Man a fost bunicel si atat, raportat la timpul petrecut pe teren. Au nevoie de minute pentru a demonstra. Sincer acum, nu stiu ce garantii ofera Gervinho sau Kurtic dar faptul ca Mihaila a produs doua goluri (un penalty obtinut si un gol marcat in Cupa) in meciurile incepute ca titular e totusi un semn bun.

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1