INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Probleme pentru Florin Andone » Antrenorul care l-a adus la Depor a fost demis! Cine este favorit să îl înlocuiască

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 27 februarie 2017 18:59

Înfrângerea echipei Deportivo la Coruna, 0-4 în deplasare, în fața lui Leganes, i-a fost fatală antrenorului Gaizka Garitano.

Cu patru înfrângeri consecutive, "alb-albaștrii" au coborât pe locul 17, ultimul neretrogradabil, și se află la 2 puncte de locul 18, primul care duce în liga a doua, ocupat în acest moment de Sporting Gijon. Mai mult de atât, clubul la care activează și internaționalul român, Florin Andone, nu a înregistrat nicio victorie în acest an.

"Consiliul de administrație al lui RC Deportivo a luat decizia de a rezilia contractul cu antrenorul principal al primei echipe, Gaizka Garitano. Clubul dorește să le multumească antrenorului basc și colaboratorilor săi pentru devotamentul, efortul și profesionalismul lor în timpul în care au condus echipa. Antrenorul formației a doua, Cristobal Parralo, va fi antrenor interimar și va conduce antrenamentul de luni", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Garitano a venit în vara lui 2016 la Deportivo la Coruna și a înregistrat numai cinci victorii pe banca "alb-albaștrilor". Favorit să îl înlocuiască pe Garitano este fostul antrenor al lui West Bromwich Albion, Pepe Mel.

Formația Deportivo la Coruna au pierdut în deplasare cu 4-0 în fața lui Leganes. Golurile au fost marcate de Szymanowski (în minutul 19), Mantovani (30), Lopez (81), Bueno (90+1'). Internaționalul român, Florin Andone a intrat la pauza meciului.

Surse: sport.co.uk, espnfc.com, rcdeportivo.esmarca.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kyil
kyil  •  27 Februarie 2017, 22:15

meciurile cu sevilla si bilbao sunt pierdute numai din cauza schimbarilor sale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează