INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Postecoglou, fără opțiuni după o nouă accidentare! Apare Radu Drăgușin titular?

Radu Drăgușin, în Tottenham - Luton/ foto: Imago Images
Radu Drăgușin, în Tottenham - Luton/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 23:19 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 23:19

Ben Davies, fundașul stânga de la Tottenham, s-a accidentat și ratează restul sezonului. Și Destiny Udogie, titularul postului, ratează finalul acestei stagiuni.

În acest context, Ange Postecoglou, antrenorul lui Spurs, l-ar putea trece pe Mickey Van de Ven în flancul stâng al apărării. Astfel, s-ar elibera postul de fundaș central, care ar putea fi ocupat de Radu Drăgușin.

Dennis Man și Valentin Mihăilă l-au emoționat pe uriașul Gigi Buffon » Mesajul legendarului portar
Parma în Serie A
Dennis Man și Valentin Mihăilă l-au emoționat pe uriașul Gigi Buffon » Mesajul legendarului portar

Radu Drăgușin ar putea fi titular restul sezonului la Tottenham

Înainte de meciul cu Chelsea (2 mai, ora 21:30), Postecoglou a anunțat că nu se mai poate baza pe Davies, care are o accidentare la gambă. Recent, Spurs l-a pierdut și pe Destiny Udogie, locul lui fiind luat de internaționalul galez.

„Timo Werner are o accidentare la bicepsul femural și nu va mai juca pentru restul sezonului. Ben Davies are o problemă la gambă, și el va rata finalul de sezon”, a declarat Postecoglou, citat de football.london.

Tottenham mai are 5 meciuri în acest sezon și niciun fundaș stânga apt în lot. Postecoglou are două variante. Ori să îi treacă pe Emerson Royal, fundaș dreapta, pe postul de fundaș stânga, ori să îl mute pe Van de Ven în flancul stâng al apărării.

În al doilea caz, Drăgușin ar fi titular în centru alături de Cristian Romero, unul dintre căpitanii lui Tottenham. Ar fi o veste extrem de importantă pentru naționala României, pentru că Radu ar avea meciuri în picioare înainte de EURO 2024.

Internaționalul „tricolor” nu a mai jucat de pe 30 martie, de la victoria lui Spurs cu Luton, 2-1. Are 4 partide la rând fără minut bifat, cea mai lungă serie de meciuri la rând fără să joace de când a ajuns la Tottenham. El ar putea reveni pe teren într-un derby londonez, cu Chelsea, pe Stamford Bridge.

VIDEO. Vlad Munteanu dezvăluie cum au fost Drăgușin și Stanciu la un pas să ajungă în Bundesliga

Citește și:

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”
SEMIFINALE
La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”
Dennis Man și Valentin Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Serie B
Dennis Man și Valentin Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (7)
picorn3008
picorn3008  •  04 Mai 2024, 09:04

Nu știu dacă decizia de a merge la Spurs a fost cea mai bună pentru Dragusin.Probabil ca a contat mai mult comisionul impresarului ! Cred ca la Bayern ar fi jucat mai mult ! Dar a fost ‘îmbrobodit’ de iluziile vândute de impresar!

Nepriceputul
Nepriceputul  •  02 Mai 2024, 18:05

O să primească minute în perioada următoare, dar trebuie să demonstreze că este la nivelul Premier League. Altfel, va fi împrumutat la o echipă mai slab cotată. Rezervele trebuie să fie foarte aproape de valoarea titularilor.

username_2
username_2  •  02 Mai 2024, 14:57

decît titular la Bayern, mai bine rezervă la echipa păcii din PL, important îi că impresarii maneliști și-au luat comisioanele grase, ce se întîmplă după aia cu jucătorul „impresariat” nici nu mai contează

Vezi toate comentariile (7)
Comentează