INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Rămîne la VfB? Pleacă? Alexandru Maxim spune că nu mai depinde el: ”Stuttgart decide”

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2015 00:00

Mijlocașul nu mai ține neapărat să se transfere, dar, potrivit tabloidului Bild, clubul ar putea lua din nou în calcul vînzarea lui: ”E singurul pe care se mai pot lua bani mulți”

Suporterii Stuttgartului vor ca Alexandru Maxim să rămînă și sezonul viitor la VfB. Pe Instagram au și creat în acest sens un hashtag cu inițialele numelui său și numărul de pe tricou: "AM44stay". Numai că, potrivit "tricolorului", nu mai depinde de el: "Dacă VfB vrea să mă păstreze, sînt gata să dau totul. Dacă se vrea altceva, trebuie să vedem ce e mai bine pentru ambele părți. Ultimul cuvînt îl va avea clubul".

În pole

Potrivit tabloidului Bild, după ce tendința la un moment dat a fost "rămîne", acum ar putea intra din nou în discuție un transfer. Totul a fost dat peste cap de accidentarea lui Antonio Rudiger. Fundașul pe care șvabii sperau să ia măcar 10 milioane E a fost operat la genunchi, vînzarea lui trenează, iar singurul jucător pe care se mai pot obține bani mulți e Maxim.

Verdict pe 31 august?

Oferte pentru mijlocașul de 25 de ani au fost. Și din Anglia, și din Germania. Recent, VfB a și respins una de 6,5 milioane E, de la Swansea, fiindcă jucătorul își dorea să meargă la Hamburg, unde putea lucra cu fostul său antrenor Labbadia. "Dar HSV s-a mulțumit cu mai ieftinul Ekdal, de la Cagliari, și de aceea Maxim nici nu mai ține atît de mult să plece", scriu reporterii de la Bild. Pentru ei, "situația românului va fi clarificată cel mai probabil abia pe 31 august". În ultima zi de mercato!

600.000 €anual e salariul "tricolorului" la șvabi. Are contract pînă-n 2017

"Mă simt bine la Stuttgart și am o relație super cu fanii. Cîtă vreme sînt aici, mă implic sută la sută"
Alexandru Maxim, mijlocaș VfB

I-a găsit locul!

Alex Maxim nu mai concurează cu Didavi pe postul de "regizor". În noul sistem, un 4-4-2, antrenorul Alexander Zorniger i-a găsit loc în stînga neamțului. "Deci se poate și cu Didavi și Maxim", a remarcat "tricolorul" la finele amicalului cu Young Boys.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează