INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EL JAISH

Răzvan Lucescu, interviu tare în presa din Qatar: "Pe români nu-i mai interesează fotbalul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 iulie 2012 11:18

Răzvan Lucescu a acordat un interviu unei publicaţii din Qatar, în care s-a declarat dezamăgit de fotbalul românesc, pe care l-a părăsit pentru a antrena pe El-Jaish

"Înainte de '89, orice român era înnebunit după fotbal. Ulterior, această pasiune s-a pierdut undeva pe drum, iar oamenii au început să aibă alte priorităţi. Acum, noua generaţie nu mai e interesată de fotbal. Trebuie să recunosc că nici măcar fiul meu nu iubeşte fotbalul", a declarat Răzvan Lucescu, conform adevarul.ro

Noul antrenor al echipei El-Jaish spune că fotbaliştilor români le lipseşte educaţie şi dă şi un exemplu grăitor: "Jucătorii români sînt talentaţi. Mulţi dintre ei evoluează în campionante importante din Europa. Adrian Mutu, în Italia, e un exemplu. Problema nu e că nu producem fotbalişti talentaţi. Din păcate, jucătorilor români le lipseşte educaţia. Au probleme de mentalitate".

Într-un articol intitulat „Lucescu, tânărul comandant", autorul interviului l-a descris pe Răzvan astfel: "Cu părul dat cu gel şi cu un cercel în urechea stîngă, românul are un stil care vorbeşte de la sine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
holland
holland  •  03 Iulie 2012, 07:48

Pai cand aduci la Nationala ..toti finii cum sa ne mai placa fotbalul. Bai jegule vino in tara sa vezi cate terenuri sunt de fotbal unde se practica fotbalul cel putin la nivel de amatori.

tigruzzu
tigruzzu  •  03 Iulie 2012, 01:18

"Cu părul dat cu gel şi cu un cercel în urechea stîngă, românul are un stil care vorbeşte de la sine". La pariu că bucata asta ați inventat-o voi, ziariștii ovini care știți a citi în arabă! Ha-ho-ho-ho-hooooooooooo!

tigruzzu
tigruzzu  •  03 Iulie 2012, 01:14
Postat de peryfery pe 02 Iulie 2012, 22:22

da Razvane ai dreptate romanilor nu-le mai place fotbalul.........corupt! din care si tu ai facut parte.

Ho-hooooooo.... Și cine-ar grăi! Ăia care-i au drept modele pe ăla de alerga cu sacoșa cu bani după jucătorii Bistriței și pe ăla ce susținea că 1,7 milioane din cazul Valiza erau destinați cumpărării unui lot de pământ la Cluj... Halal!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează