INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu și PAOK continuă seria super de invincibilitate și se apropie la șapte puncte de lider

Răzvan Lucescu // Foto Imago
Răzvan Lucescu // Foto Imago

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 20:58 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 22:22

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu (54 de ani) a ajuns la 21 de meciuri neînvinsă în campionat și Cupă, ultimul eșec datând din 30 octombrie, și se va bate pentru titlu în play-off.

PAOK a terminat sezonul regulat din Grecia pe locul al patrulea, după victoria repurtată astăzi pe terenul vecinei de clasament Volos (1-0). Și s-a apropiat la șapte puncte de liderul Panathinaikos (54 față de 61), câștigător în deplasare cu Atromitos, la care Dorin Rotariu și Laurențiu Brănescu au fost doar rezerve. 

Între aceste două echipe se află AEK Atena și Olympiakos (59, respectiv 56 de puncte), derbyul fiind adjudecat clar de campioană cu 3-1.

Mircea Lucescu, a 450-a victorie în Ucraina » Dinamo Kiev a învins liderul campionatului în deplasare
UCRAINA
Mircea Lucescu, a 450-a victorie în Ucraina » Dinamo Kiev a învins liderul campionatului în deplasare

Răzvan Lucescu a pierdut cu AEK acum 3 luni și jumătate

Formația din Salonic are cea mai lungă secvență lipsită de înfrângere în actualul sezon din Grecia, 15 victorii și 6 rezultate de egalitate, ultimul adversar în fața căreia a pierdut fiind AEK, la Atena, pe 30 noiembrie, adică acum aproape 3 luni și jumătate.

PAOK va juca și în finala Cupei Greciei

PAOK este ca și calificată în finala Cupei, după ce a câștigat turul semifinalei cu 5-1 contra celor de la Lamia în deplasare. Adversară îi va fi, probabil, AEK, care a învins la Atena, în prima manșă, cu 3-0 pe Olympiakos. 

Primele șase clasate s-au calificat în play-off, cele patru candidate la titlul plus Aris și Volos. În meciul câștigat cu 3-1 de Aris contra celor de la Giannina, la oaspeți a fost integralist Claudiu Bălan.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Strizu de la PSG! Vedetele francezilor râd de antrenor » Ce spun despre el în vestiar

Situație ciudată în Anglia » Portarul a luat mingea în brațe în afara careului, dar nu a fost eliminat! Adversarii au luat foc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close