STRANIERI  ·  PAOK SALONIC

Răzvan Lucescu primește încă o veste fantastică! Fernando Varela își prelungește contractul cu PAOK și va primi un salariu uriaș

Fernando Varela FOTO: Facebook @PAOK Salonic
Fernando Varela FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Luni, 04 Martie 2019, 21:43

Răzvan Lucescu e aproape de titlu în Grecia, iar patronul Ivan Savvidis îi dă o veste bună. Fernando Varela (31 de ani) va semna prelungirea contractului cu PAOK Salonic.

Fundașul central trecut prin România, pe la Vaslui și FCSB, e stâlpul defensivei lui Răzvan Lucescu și idolul tribunelor de pe Toumba. Contractul lui Varela expira la finalul sezonului, dar conducerea i-a făcut o ofertă de nerefuzat: 750.000 de euro/sezon, plus bonusuri în valoare de 150.000 de euro.

PAOK Salonic e lider în Grecia cu 7 puncte avans față de rivala Olympiakos. Răzvan Lucescu poate obține o dublă performanță: al treilea titlu din istoria lui PAOK și a doua echipă din istorie care termină neînvinsă un sezon în Grecia. 

Vezi și: 

VIDEO Răzvan Lucescu, campion invincibil? „Alergăm ca nebunii, luptăm ca nebunii” » Cum ar putea intra în istorieClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1