INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Răzvan Marin ar putea prinde transferul carierei! Mijlocașul e dorit de un mare club al Europei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 17:41

Răzvan Marin traversează un moment fantastic al carierei, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători ai lui Standard Liege. Mijlocașul de 21 de ani ar putea pleca în vară, la un club mare.

Fotbalistul ar fi intrat în atenția celor de la AS Roma, anunță ziare.com. Clubul italian l-a mai dorit pe Răzvan Marin și în această iarnă, iar în ultima vreme ar fi intensificat atenția pentru jucătorul român.

Clubul italian ar fi trimis scouteri în mai multe rânduri pentru a-l urmări pe Marin la Liege. De asemenea, Pietro Chiodi, impresarul lui Răzvan Marin, ar fi avut deja o întâlnire cu Eusebio Di Francesco, antrenorul celor de la AS Roma.

Cristi Chivu s-ar fi implicat și el în aceste discuții, părerea fostului jucător de la AS Roma fiind foarte importantă: "Este un băiat liniştit, plin de calităţi, cu un caracter frumos".

Răzvan Marin are 6 goluri și 11 pase decisive în acest sezon la Standard Liege în 33 de meciuri în toate competițiile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
maxp
maxp  •  23 Martie 2018, 11:30
Postat de ray51 pe 22 Martie 2018, 12:25

Parerea mea este ca romanii se grabesc. Nu spun ca Razvan nu merita o echipa mare, dar mai are si mai poate demonstra cate ceva la Standard.

Sunt de aceeasi parere, la Roma probabil ar face tusa. Nu zic ca nu s-ar putea descurca, dar ar fi o concurenta prea mare, de pilda ar fi undeva pe post cu Naingollan. Si momentan important e sa joace, nivelul la care joaca e deja unul bun, ar fi bine sa creasca in Belgia inca vreo 2-3 ani. Eu l-as vedea foarte potrivit la Anderlecht de exemplu, acolo cred ca ar face fata cu brio, plus ca ar ramane intr-un campionat pe care deja il cunoaste si unde este si el la randul sau cunoscut.

maxp
maxp  •  23 Martie 2018, 11:28
Postat de dodormn pe 21 Martie 2018, 19:55

Daca nu scriai cu litere mari nu pricepea nimeni ca nu stii pe ce post joaca copilul :))) esti si tu fotbalist si nu ai fost remarcat? Sau doar vorbesti asa... Lasati-l sa ajunga la Roma, la Lyon, inapoi la Viitorul....e treaba lui cat de fotbalist vrea sa fie. N-ai stat nici tu nici eu cu el ani de zile prin cantonamente si nici nu cred ca ai facut km de sprint-uri pe care i-a facut el. Mai departe e cariera lui, munca lui, nu cred ca ai dat vreun ban de la tine pentru formarea lui ca jucator ca sa fii suparat ca nu stii pe ce post joaca. Daca plateai bilet meci de meci la Ovidiu vreo 2 ani de zile....sau abonament te mai intelegeam. Dar daca nu ai facut-o....si nu esti singurul care gandeste asa.

Aoleu, da' ce-am zis?! Si ce-am scris cu litere mari? :))

ray51
ray51  •  22 Martie 2018, 12:25

Parerea mea este ca romanii se grabesc. Nu spun ca Razvan nu merita o echipa mare, dar mai are si mai poate demonstra cate ceva la Standard.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează