INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Reghecampf, înfrângere cu penultima clasată în Emirate » Echipa lui Mamici a câștigat titlul matematic

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 22:10

Al Wahda nu mai are nicio șansă la titlu după ce a pierdut, pe teren propriu, de Ajman, a doua cea mai slabă echipă a ligii Emiratelor Arabe Unite.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a cedat meciul cu 2-3. Oaspeții au înscris primul gol după doar 12 minute, însă Al Wahda a intrat în avantaj la pauză.

Tagliabue și Saleem Al Sharjee au înscris pentru gazde. Până la urmă Ajman a câștigat, marcând din nou același Maiga și Adeilson.

Al Ain a câștigat cu 4-0 meciul cu Al Nasr, iar echipa lui Zoran Mamici este campioană în Emiratele Arabe Unite. Al Wahda este la 7 puncte de Al Ain, cu o etapă înainte de final, însă nu poate pierde locul 2.

Reghecampf are două trofee la Al Wahda, câștigând Cupa Ligii Emiratelor și Supercupa Emiratelor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  22 Aprilie 2018, 10:51

Campionatul l-a pierdut, iar in grupele de calificare a Ligii Campionilor din Asia a terminat pe ultimul loc cu infrangeri. dureroase, de genul 5-0,5-1 sau 4-0 !! Oare de ce l-au angajat arabii ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează