INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

SPARTA PRAGA - PRIBRAM 3-0 // VIDEO Florin Niță, aplaudat de un stadion întreg în etapa a patra din Cehia, după ce a apărat un penalty

FOTO: Captură Youtube / / Florin Niță apără penalty pentru Sparta Praga +4   FOTO
FOTO: Captură Youtube / / Florin Niță apără penalty pentru Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 19:38

Florin Niță (32 de ani) a apărat un penalty pentru Sparta Praga în meciul cu Pribram (3-0), din etapa a patra a primei ligi din Cehia.

În minutul 42, la scorul de 2-0, Florin Niță a fost ovaționat de către un stadion întreg, după ce a apărat penalty-ul executat de către mijlocașul Martin Zeman (30 de ani).

Partida s-a încheiat cu victoria la scor de neprezentare a echipei lui Florin Niță, Sparta Praga

Vezi AICI detalii despre meci!

Portarul român a fost integralist în toate cele patru meciuri disputate până acum în noul sezon al primei ligi din Cehia, încasând doar două goluri, în meciul din deplasare cu Ceske Budejovice, scor 2-2.

Sparta Praga va debuta în această săptămână și în noul sezon de Europa League, în cadrul turului III preliminar, contra turcilor de la Trabzonspor.

Turul se joacă joi, 8 august, de la ora 19:00, în Cehia, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, de la ora 20:30.

Învingătoarea „dublei” dintre Sparta Praga și Trabzonspor va întâlni în ultimul tur preliminar câștigătoarea dintre Universitatea Craiova și AEK Atena.

Vezi AICI rezultatele și clasamentul din Cehia!

VEZI ȘI:

Drăguș face vizita medicală! Dacă totul va fi în regulă, va semna pe cinci ani cu Standard

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
946146832103529
Tripon Eusebiu  •  05 August 2019, 23:12

Băiat serios,profita de sansa care o are ! Bravo Nita !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează