INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE - GENK 1-3

STANDARD LIEGE - GENK 1-3 // Răzvan Marin, remarcat de ziariștii belgieni: nota primită pentru cele două faze superbe cu Genk

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 11:08

Transferat deja la Ajax din sezonul viitor, Răzvan Marin continuă să joace excelent la Standard. Chiar dacă echipa sa a pierdut acasă cu Genk, 1-3, "tricolorul" a fost iar MVP la roș-albi și a ieșit în evidență cu două faze superbe.

Minutul 39: aflat în careu, l-a depășit cu mare abilitate pe Lucumi, strecurându-i mingea printre picioare, apoi a tras sub transversală, dar a portarul a deviat în corner;

Minutul 81: a verticalizat acțiunea, un-doi cu Bokadi, care i-a repasat cu călcâiul, și a finalizat cu un șut la colțul scurt.

"Cel mai bun om al lui Standard, conducătorul jocului. Și cu gol marcat", l-a caracterizat Het Nieuwsblad, care i-a oferit nota 7.

"Sunt mulțumit că am înscris, dar golul meu n-a folosit la nimic. Sunt foarte trist", a declarat Marin. "Nu știu dacă meritam să pierdem. În prima repriză, Genk a punctat la unica ocazie. Moral, e foarte dificil să mai credem după această lovitură".

Standard e acum pe locul 4, cu 33 de puncte, 11 mai puțin decât liderul Genk. 

Vezi AICI clasamentul LIVE din Belgia

8 goluriși 8 pase decisive are Răzvan Marin la Standard în acest sezon (42 de partide): 3 reușite și două assisturi numai în 5 meciuri de play-off

VEZI ȘI:

VIDEO Răzvan Marin marchează după o acțiune superbă, dar Standard e afară din lupta pentru titlu în Belgia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează