INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Ștefan Radu, performanță incredibilă la Lazio! Doar Chiellini îl egalează

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 12:08

Ștefan Radu, supranumit „The Boss”, „era terorizat că va pierde tricoul lazial”, a dezvăluit impresarul Matteo Materazzi.

Pericolul ca Lazio să-i rezilieze contractul a fost foarte mare. După 11 ani și jumătate, clubul biancocelest voia să se despartă de el, ceea ce pentru Ștefan Radu era un dezastru. „Era terorizat de pierderea tricoului lazial”, a dezvăluit impresarul său, Matteo Materazzi. „Până la urmă, dragostea a învins”.

„Tunelul palmelor”

Fundașul în vârstă de 32 de ani a cerut scuze clubului într-o conferință de presă emoționantă - „A fost cel mai întunecat moment al carierei mele” - și s-a întors la echipă, fiind primit cu aplauze de fani și de colegi, care l-au tratat ca pe un proaspăt transferat, așteptându-l cu „tunelul palmelor” la primul antrenament din cantonamentul de la Auronzo di Cadore. 

„Sunt o nouă achiziție”

„Asta și sunt, o nouă achiziție, așa mă simt acum”, a intrat în joc Radu. „Dar am atât de multă experiență încât pot ajuta Lazio. Am primit o mulțime de oferte, dar le-am refuzat pe toate. Nu mă interesa decât să rămân aici”.

Ștefan se pregătește acum de cel de-al 13-lea sezon consecutiv cu biancoceleștii. „El și Chiellini sunt singurii din Serie A care au jucat o perioadă atât de lungă la un club fără întrerupere”, a remarcat Corriere dello Sport.

„A realizat cât de mult iubește aceste culori”

Același agent, Materazzi, e convins că „Lazio a realizat încă o dată cât de mult iubește Radu aceste culori. Și știe importanța pe care el o are pe teren și în afara lui”. Pe „Olimpico”, românul este „The Boss”. 

„Din martie, după ce am avut acea accidentare la gleznă, nu am mai fost același om și jucător. Am început să gândesc negativ şi am greşit față de club şi colegi. Sunt emoționat, vreau să-i răsplătesc pe toți pe teren”
Ștefan Radu, fundaș Lazio

Top jucători cu cele mai multe meciuri la Lazio

  1. G. Favalli 401
  2. G. Wilson 394
  3. P. Negro 376
  4. Ș. Radu 348

Top jucători la același club în Serie A

1-2. Ș. Radu (Lazio) - 12*
G. Chiellini (Juventus) - 12
3. A. Ranocchia (Inter) - 9
4-6. S. Lulici (Lazio) - 8
L. Insigne (Napoli) - 8
A. Florenzi (Roma) - 8
* Sezoane consecutive la aceeași echipă pentru jucători activi.

Citește și: 

Decizie clară în privința lui Ștefan Radu! Ce se întâmplă cu fundașul lui Lazio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează