INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Supertransfer pentru Florin Andone » Un club din Premier League a făcut o ofertă colosală pentru român

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 18:26

După un sezon la Deportivo La Coruna, Florin Andone ar putea pleca de la formația din prima ligă spaniolă, fiind dorit în Anglia.

SkySports anunță că Burnley, formație din Premier League îl vrea cu insistență pe atacantul român și oferă 13 milioane de euro celor de la Deportivo La Coruna.

Burnley l-a vândut pe atacantul Andre Gray la Watford, pentru 21 de milioane de euro, și vrea să investească o parte din acești bani pentru jucătorul român de 24 de ani.

5.000.000 €este cota lui Andone, potrivit transfermarkt.de

Andone este titular incontestabil la formația din Galicia, la care a venit în urmă cu un an, de la Cordoba, pentru 5 milioane de euro. A evoluat în 39 de meciuri pentru Depor și a marcat 12 goluri. În această vară, Depor l-a împrumutat pe atacantul Adrian Lopez, de la Porto.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
energydrik
energydrik  •  16 August 2017, 02:37
Postat de saviola2_8 pe 15 August 2017, 19:25

andone e bataios, s=ar [utea sa i se potriveasca anglia!

Eu zic ca ramane in Spania, e inca in crestere acolo si nu cred ca vrea sa riste... in Anglia, accidentarile sunt pe banda rulanta!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 August 2017, 21:33

13 betisoare = oferta colosala ?! ageamiilor! de ce? pentru ca este doar cu 3 mai mult decat s-a luat pe stanciu? pai, andone este fotbalist!

dan2010
dan2010  •  15 August 2017, 20:22

Deci Daum avea dreptate cind il punea in fata lui Keseru sau altii? valoarea se arata cind se dau bani pe tine.....ce salariu ai, restul e Ioanitoiasca, sau turca!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează