INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Surpriză! Primele reacții ale lui Stanciu și Chipciu după scandalul de la Sparta Praga

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 18:12

După ce surse din Cehia au lansat zvonul că 11 jucători ai Spartei Praga, inclusiv Stanciu, Chipciu, Niță și Vătăjelu, ar fi refuzat să se antreneze luni, forțând demiterea tehnicianului, doi dintre "tricolori" au dezmințit pe site-ul clubului.

"Ne pare rău pentru situația din campionat, dar nu rezolvăm nimic dacă boicotăm antrenamentul. Nu avem nicio problemă cu Zdeněk Ščasný", a declarat Stanciu.

Chipciu a completat: "Ščasný este cel care m-a adus pe mine la Sparta. Da, nu trecem printr-o perioadă bună, ne pare rău pentru fanii noștri, însă rămânem toți împreună. Depinde de noi să jucăm mai bine".

Sparta este pe locul 5, după cinci înfrângeri și două egaluri în ultimele 9 etape. Antrenorul Ščasný ar putea fi concediat după ultimul meci al anului: sâmbătă, cu Pribram, în deplasare.

Citește și:

Scandal monstru la Sparta Praga » Stanciu, Niță, Chipciu și Vătăjelu, dar și alți opt jucători ai echipei refuză să se mai antreneze!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
hammer76
hammer76  •  11 Decembrie 2018, 22:26

Doua petarde. Nu au ce cauta la Nationala, in Arabia cu ei!

albalbastru72
albalbastru72  •  11 Decembrie 2018, 20:10

Singura echipa care conteaza in Cehia e Slavia Praga,restul sint un fel de chiajne si voluntari.

1009024869180654
Cristian Stefan  •  11 Decembrie 2018, 19:47

Se confirma ca stirea data de gsp precum jucatorii nu au vrut sa se antreneze este o facatura. Cel care a scris stirea probabil ca nu are telefon la care sa-i contacteze pe jucatorii romani, ca de cei straini de limba lui nu poate fi vorba. Rusinos

Vezi toate comentariile (3)
Comentează