INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO EXCLUSIV „Veneau geamantane cu bani” » Un fost jucător român dezvăluie cum era premiat de marile forțe din campionat

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 13:06 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 15:42

Augustin Chiriță, 47 de ani, fost jucător la Universitatea Craiova sau FC Argeș, a vorbit la GSP LIVE despre perioada petrecută în Ucraina.

În prezent în Uzbekistan, unde e preparator fizic la o formație proaspăt promovată în prima ligă, Augustin Chiriță a jucat în Ucraina între 2003 și 2005, pentru Karpaty Lvov și Spartak Ivano-Frankivsk.

Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo
CS PĂULEȘTI
Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo

În timpul emisiunii, fostul mijlocaș a vorbit despre cum echipa sa era premiată de marile echipe din Ucraina, Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, când încurcau echipa rivală.

VIDEO Augustin Chiriță, dezvăluiri despre fotbalul din Ucraina: „Veneau geamantane cu bani de la Dinamo Kiev și Șahtior”

„Am băut într-un meci pe Arsenal Kiev. După meci a venit patronul echipei, care avea vreo 120 de benzinării în Ucraina. Spunea «Vă felicit, aveți primă. Și ca să nu vă mai chinuiți cu autocarul, am comandat un charter». Ulterior am aflat că era avionul lui personal. 

În Ucraina a fost o perioadă foarte bună. În tot sezonul, trebuia să câștigi doar două meciuri. Jucai cu Dinamo Kiev, venea Șahtiorul cu geamantanul. Jucai cu ceilalți, veneau ăia. Da, era un geamantan. Ei nu mai numărau banii. Știau la kilogram câte sute de mii sunt. Așa aveau. Vorbeam cu Raț. Ei lua primele în avion. 

Jucam cu Dinamo Kiev. La victorie aveam 10.000 de dolari, la egal primeam 5.000 de dolari. Aveam banii promiși de Șahtior

Aveam 2-0 cu Dinamo Kiev și mă gândeam «Mamă, 10.000 de dolari. Ce fac cu ei? Deja făceam calcule». Aveam 3-1 și mă gândeam «Hai, că suntem aproape». Se face 3-3 și mă gândeam «Hai că și 5.000 de dolari sunt buni”. Iar în minutul 89 sau 90, se face 4-3. Au zburat toți porumbeii”, a spus Augustin Chiriță la GSP LIVE.

Citește și: 

Nelu Varga anunță ultimul transfer al iernii la CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”

Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
emil1986
emil1986  •  23 Ianuarie 2023, 08:55
Postat de zb59 pe 23 Ianuarie 2023, 00:42

Asa, si?! Daca faceau/fac asta mafiotii ucrainieni, inseamna ca “nento’jijjii” nu wste un infractor?!:)) Ma intreb cine este “prostimea” aici?!:)

Nu ma, inseamna ca e absolut ok sa premiezi pentru a se juca CORECT. Si in Spania exista astfel de practici, si-n Italia si peste tot unde nu se doresc blaturi. Nu mai fi habauc!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  23 Ianuarie 2023, 07:39

Am băut într-un meci pe Arsenal Kiev. minunat!

zb59
zb59  •  23 Ianuarie 2023, 00:42
Postat de emil1986 pe 22 Ianuarie 2023, 18:34

Aviz prostimii antisteliste, care credea ca doar Becali premia echipele pentru a juca corect.

Asa, si?! Daca faceau/fac asta mafiotii ucrainieni, inseamna ca “nento’jijjii” nu wste un infractor?!:)) Ma intreb cine este “prostimea” aici?!:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează