INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Un apropiat al lui Mircea Lucescu îl dă de gol: "Am vorbit cu el. Va semna în curând!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2017 09:56

Lubos Michel, care a lucrat 7 ani cu Mircea Lucescu la Șahtior, anunță că antrenorul român își va găsi curând echipă. "E o marcă înregistrată în lumea fotbalului și e departe de retragere".

Dat afară în urmă cu aproape două luni de la Zenit, Mircea Lucescu întâmpină piedici în a-și găsi un contract la nivelul pretențiilor sale, refuzând mai multe oferte. Un fost colaborator de la Șahtior e convins însă că startul stagiunii nu-l prinde pe tușă pe antrenorul român. "Curând va semna", a dezvăluit Lubos Michel care a lucrat la Donețk, între 2008 și 2015, ca șef la relații internaționale.

"N-a eșuat în Rusia"

"Am vorbit la telefon, acum două săptămâni, și mi-a spus că n-a mai trăit o asemenea situație de 30 de ani. S-a separat de Zenit târziu, când toate cluburile aveau deja antrenor și nu exista niciun loc liber la cele de nivelul lui", a declarat fostul renumit arbitru slovac, în prezent director executiv la PAOK.

În interviul din Sovețki Sport, Michel avertizează că "Lucescu se va îmbolnăvi dacă nu muncește! E o marcă înregistrată în fotbalul mondial și e departe de a-și fi spus ultimul cuvânt. 

"Dacă ar fi continuat, Mircea Lucescu ar fi obținut performanțe în al doilea an la Zenit. Nu cred că aventura lui în Rusia a fost un eșec" Lubos Michel, director executiv PAOK

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Iulie 2017, 15:00

...cum sa nu fie un esec ?...ce vorbesti tu ba ?...e o reusita locul trei ?...de bun ce a fost l au dat afara ...omul nu a putut mai mult ...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Iulie 2017, 12:07

Faptul că ruşii nu au investit în mandatul lui Lucescu, ca acum, este un...compliment pentru el : au crezut că, având un antrenor bun, cunoscut pentru "revitalizarea" jucătorilor, nu va fi nevoie să arunce banii...Asta cred că l-a deranjat pe ML, învăţat de la Shahtior cu libertate deplină pe banii (şi în folosul) lui Ahmetov şi probabil de aici s-a ajuns la o atmosferă ostilă. Treabă rezolvată, clasic, prin jucători, care l-au sabotat când li s-a comandat...Fără autoritatea oferită de patron, în general, antrenorii nu mai valorează nimic în faţa jucătorilor ! Şi atunci, cum să mai obţii performanţe ?! La Shahtior nu sufla nimeni, la Zenit cârâiau toţi...I-au vândut cei mai buni jucători, n-au investit nimic şi i-au cerut performanţă ! Dacă investeau ca acum şi-l lăsau 2 ani, erau campioni în 2018...

claudiu.h12
claudiu.h12  •  22 Iulie 2017, 11:12

Sa vină haterii sa ne explice ei cum e cu antrenoratul si indolentul si hotul si *** de Mircea... chiar niciunul pe aici ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close