STRANIERI  ·  SERIE B

Un gol și două assisturi la Crotone - Salernitana 4-0. Nota 8 în Gazzetta dello Sport: ”Stoian a fost diavol și apă sfîntă”

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 00:00

Cotidianul roz l-a declarat ”omul meciului” și a notat că ”românul a făcut ce-a vrut pe teren. Gol, sprinturi, pase geniale. Merita să cumperi bilet doar ca să-l vezi pe el”

Nota 8 este o raritate în Gazzetta dello Sport. Inclusiv în Serie A, darămite în B! Adrian Stoian a primit-o ieri, în urma evoluției de excepție din confruntarea cu Salernitana (4-0). Mijlocașul lui Crotone, 24 de ani, a înscris mai întîi un gol superb: recuperare la 30 de metri de poarta adversă, dribling și șut după ce a întors un alt jucător al oaspeților. Era abia minutul 12. Apoi a contribuit cu pasa decisivă la "dubla" coechipierului Ricci (18, 47) și a încîntat cu alte acțiuni reușite.

"A fost diavol pentru adversari și apă sfîntă pentru coechipieri. A făcut ce-a vrut pe teren. Gol, sprinturi, pase geniale", l-a lăudat Gazzetta dello Sport, declarîndu-l "Omul Meciului": "Merita să cumperi bilet la această partidă numai ca să-l vezi pe el". Stoian a fost înlocuit în minutul 65, în aplauzele tribunelor și ale colegilor de pe bancă, printre care și Bălașa, rămas rezervă.Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (1)
ultimulcaine  •  04 Octombrie 2015, 12:32

Un fotbalist foarte bun...pacat ca a copiat ce e mai prost de la Mutu. Oricum ar merita sa joace lejer in Serie A, sunt altii mult mai praf. Un alt jucator care promitea era si Suciu coechipier cu Stoian sezonul trecut la Crotone, am vazut ca acum a fost imprumutat la Lecce in liga a 3 , iarasi un jucator talentat la care cred k de vina este viata extrasportiva... Avem jucatori buni, dar deh', mentalitate romaneasca...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1