INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

UPDATE Ultimele vești despre posibila plecare a lui Andone de la Brighton: „Avertisment pentru fanii lui Fenerbahce: totul este un nonsens!”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 19:36

Turcii au scris azi că Florin Andone (25 de ani) ar urma să o părăsească pe Brighton pentru a pleca la Fenerbahce, unde îi va lua locul lui Slimani, care va merge în Spania, la Betis.

Totuși, un reporter pe Brighton la cotidianul local englez The Argus, Andy Naylor, spune că zvonurile nu sunt adevărate: „Avertisment pentru fanii lui Fenerbahce: totul este un nonsens!”.

Turcii au informat că atacantul român s-ar afla deja la Istanbul, unde ar efectua vizita medicală. În Premier League, românul a fost folosit în 17 meciuri , 732 de minute în total, cu 3 goluri marcate. 

Brighton a plătit vara trecută 6 milioane de euro celor de la Deportivo La Coruna pentru a-l aduce pe Andone.  ”Andone e golgheterul căutat de Fener. Semnează imediat după vizita medicală”, scriu turcii.

În acest moment Fenerbahce traversează un moment extrem de dificil în Turcia. Este pe locul 14, însă a fost și mai jos de atât în acest campionat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
kordell
kordell  •  31 Ianuarie 2019, 19:57

Un reporter pe Brighton ...

sibelius
sibelius  •  31 Ianuarie 2019, 15:20
Postat de ralffy_mr pe 31 Ianuarie 2019, 13:14

Stii foarte bine ca e echipa de Champions league....si acolo vor fi in curand...

Dinamo are sanse mai mari intre in play-off decat Fener sa termine in primele doua in Turcia.

sibelius
sibelius  •  31 Ianuarie 2019, 15:18
Postat de andyandrei2015 pe 31 Ianuarie 2019, 12:38

BUN,O VESTE BUNA ACOLO POATE SA DEA LOVITURA SI FINANCIAR SI CA PERFORMANTA!

Da...o sa vada cum e sa te bati la evitarea retrogradarii in al 3-lea campionat.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close