INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vă mai aduceți aminte de "Micul Balaci?" » Record unic stabilit într-o țară exotică + ce spune despre lupta la titlu din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 19:46

Andrei Ionescu, fosta mare speranță a fotbalului românesc, evoluează din vara anului trecut în India, la Aizawl FC, unde a devenit primul marcator al unei echipe indiene în Liga Campionilor Asiei.

Recent, mijlocașul ajuns la 29 de ani a acordat un interviu site-ului AFAN în care a radiografiat fotbalul din India.

"India e o țara frumoasă, dar în domeniul fotbalistic mai sunt multe de făcut. Există o diferență între nivelul fotbalului indian si nivelul fotbalului european, făcută în special de infrastructură, investiții și organizare. Aici trebuie investit în stadioane, terenuri, condiții de pregătire și, nu în ultimul rând, în calitatea și mentalitatea tinerilor jucători indieni", a declarat cel poreclit cândva "Micul Balaci".

Acesta a vorbit și despre lupta la titlu din Liga 1 și spune că și-ar dori ca actuala echipă din prima ligă să câștige campionatul, deși el a evoluat pentru trupa dezafiliată în 2011 și reînscrisă între timp în Liga a 4-a. 

"În fotbal, este posibil orice, deci cred în șansele Craiovei de a câștiga campionatul. M-am născut la Spitalul nr 1 din Craiova. Destinul vieții m-a purtat și pe la alte echipe, dar originile nu mi le pot schimba", a punctat Andrei Ionescu

Debutat în 2006 de Universitatea care era în Liga 1 înaintea celei înființate în 2013, Ionescu a ajuns în 2008 la Steaua, unde a jucat doar 16 meciuri în 3 ani. De-a lungul carierei, Ionescu a mai jucat Poli Iaşi, Royan Antwerp, Ferencvaros, Naft Al-Janoob şi FC Eindhoven și FC Voluntari. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
481667088683484
Viorel Balaceanu  •  27 Februarie 2018, 10:50

Cine i-a spus lu' asta micul Balaci inseamna ca nu l-a vazut niciodata jucind pe Marele Balaci !

laluly_florin
laluly_florin  •  27 Februarie 2018, 06:13
Postat de para.para pe 27 Februarie 2018, 01:01

"în 2006, Ionescu a ajuns în 2008 la Steaua, unde a jucat doar 16 meciuri în 3 ani." - Pun pariu ca pentru alea 16 meciuri in 3 ani, nu peste mult timp o sa-l faca hartia de impachetat guvizi si pe asta fosta mare glorie stelista, ba chiar legenda.

tu sti ce e aia o virgula????? se pare ca nu!!!scoala ai facut-o la FF... :-))))))))))

para.para
para.para  •  27 Februarie 2018, 01:01

"în 2006, Ionescu a ajuns în 2008 la Steaua, unde a jucat doar 16 meciuri în 3 ani." - Pun pariu ca pentru alea 16 meciuri in 3 ani, nu peste mult timp o sa-l faca hartia de impachetat guvizi si pe asta fosta mare glorie stelista, ba chiar legenda.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează