INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ITALIEI

VIDEO „Acțiuni de clasă” » Mihăilă i-a încântat pe italieni! Dar și o observație usturătoare: „Inconstanță în timpul partidei”

Valentin Mihăilă, Foto: Instagram
Valentin Mihăilă, Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 08 august 2022 15:11 / Actualizat luni, 08 august 2022 15:58

Valentin Mihăilă (22 de ani) și Dennis Man (23 de ani), extremele române de la Parma, au câștigat în fața unei echipe de Serie A, 2-0 cu Salernitana în turul 1 al Cupei Italiei, primul marcând golul desprinderii. Printre multe cuvinte frumoase, Gazzetta di Parma a scris: „Dacă ar fi fost mai cinic, probabil nu ar fi jucat în Serie B”.

Cei mai mulți români au pierdut startul în Italia, fiind învinși în turul 1 al Cupei. Nu și Mihăilă și Man. Ei au câștigat cu Parma. Amândoi au fost titulari duminică seară, la 2-0 pe terenul Salernitanei, primul integralist, al doilea 58 de minute. 

Nici Alex Cicâldău nu rămâne! Galatasaray vrea să-l împrumute » Ce s-a întâmplat duminică seara
STRANIERI
Nici Alex Cicâldău nu rămâne! Galatasaray vrea să-l împrumute » Ce s-a întâmplat duminică seara

„Ofensiva Parmei depinde de Valentin Mihăilă” 

Jurnaliștii italieni au dat toate titlurile pe Valentin. „Mihăilă a trecut pe turbo”, a titrat site-ul ParmaLive: „Există senzația că ofensiva din acest an depinde de el și de forma lui. Dacă a ratat o ocazie foarte mare în prima repriză, din cauza lipsei de luciditate, nu a mai irosit a doua șansă. A înscris într-o săptămână împotriva a două echipe din Serie A”.

7,5 a fost notalui Valentin Mihăilă în Tuttosport, 7 în Gazzetta, Corriere dello Sport și Gazzetta di Parma

Înaintea Salernitanei, la 1-0 în amicalul cu Lecce. În cazul lui Dennis, i s-a găsit o circumstanță atenuantă că a revenit de curând după o accidentare. A avut două situații clare de gol și nu a nimerit poarta. 

„Valentin Mihăilă, pase de vizionar” 

„Mihăilă, cel mai bun”, a notat site-ul Tuttomercatoweb, comentând: „De departe omul meciului. Pase de vizionar, acțiuni de clasă și punctul final al partidei”. Pentru Man, un aspect pozitiv: „Când a accelerat, a împuns apărarea granata”. Dar și un detaliu negativ: „Inconstanță în timpul partidei”. 

„Acțiuni de clasă” » Mihăilă i-a încântat pe italieni! Dar și o observație usturătoare: „Inconstanță în timpul partidei”
Dennis Man, Foto: Imago Images

„Mihăilă elimină Salernitana”, a lansat Gazzetta di Parma, care l-a și criticat, deși l-a considerat MVP: „Singura lui limită, și nu de astăzi, e că înscrie un gol la patru sau cinci ocazii”. Și o observație adevărată: „Dacă ar fi fost mai cinic, probabil nu ar fi jucat în Serie B”

6 a fost notaprimită de Dennis Man pe site-urile italiene ParmaLive și Tuttomercatoweb după 2-0 cu Salernitana

VIDEO. Rezumatul meciului Salernitana - Parma (0-2)

  • Golul lui Valentin Mihăilă poate fi văzut de la minutul 2:18

Citește mai multe știri despre stranieri

Nici Cicâldău nu rămâne! Galatasaray vrea să-l împrumute » Ce s-a întâmplat duminică seara

Prima „dublă” la Akademia Puskas a românului urmărit și de selecționerul Ungariei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
numaioipraste
numaioipraste  •  08 August 2022, 20:15

Bestia loveste banca de rezerve

albalbastru72
albalbastru72  •  08 August 2022, 19:28

,,Extremele romane de la parma'' ce e ma procaria asta?V- am zis de o mie de ori sa nu il mai amestecati pe Man cu Mihaila,cum indrazniti?Puteti in schimb sa faceti articole separate despre tatuajele lui Man si despre cit de fromos si dashtept este,ca fotbal mai putin.Deci conformati-va.

observator_federal
observator_federal  •  08 August 2022, 17:03

Titlul articolului GSP: "Acțiuni de clasă” Mihăilă i-a încântat pe italieni! Dar și o observație usturătoare: „Inconstanță în timpul partidei”... DOAR CEI CE CITESC ÎNTREG ARTICOLUL, ajung să se lămurească la final că observația usturătoare îl privește pe Dennis Man!! (Apropo, Parma a înscris golurile DUPĂ înlocuirea lui Dennis Man, primul gol fiind înscris chiar de către cel care l-a înlocuit și după doar 1 minut de la intrarea pe teren!)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează