INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Un club important din Serie A a pus ochii pe Mihăilă! Giovanni Becali a dat detalii despre ofertă

Lazio îl vrea pe Valentin Mihăilă // FOTO: Imago
Lazio îl vrea pe Valentin Mihăilă // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 11:02 / Actualizat duminica, 15 august 2021 12:57

Valentin Mihăilă, extrema de 21 de ani a Parmei, a intrat în atenția mai multe echipe din Serie A, cea mai recentă fiind Lazio.

După Atalanta, și Lazio a pus ochii pe internaționalul român și ar fi interesată să-l împrumute, după cum dezvăluie Giovanni Becali.

Valentin Mihăilă, pe lista lui Lazio

Agentul susține că Lazio, club la care este legitimat Ștefan Radu, s-a interesat de Mihăilă, jucător pentru care Parma cere o sumă impresionantă.

„Da, da, Lazio ar fi fost dispusă să-l împrumute pe Mihăilă cu opțiune de cumpărare definitivă. Dar patronul a zis că vorbim doar la oferte de peste 20 de milioane. La fel au spus-o directorul general, cel sportiv și chiar și președintele!", a spus Giovanni Becali la TV Telekom Sport.

8.500.000 de euroe cota lui Mihăilă, potrivit transfermarkt

Operat din nou în luna mai, după ce a acuzat iar dureri provocate de pubalgie, Mihăilă a avut un sezon foarte bun la Parma. Acesta a reușit 4 goluri și două assist-uri în 17 partide jucate, în Serie A și Cupa Italiei.

Parma nu vrea să renunțe la Man și Mihăilă

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21) au șanse foarte mari să rămână la Parma și în Serie B.  Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21) vor continua la Parma și în Serie B. Clubul le-a setat prețurile celor doi fotbaliști transferați din România, iar presa dezvăluie că mai multe oferte pentru cei doi au fost deja refuzate. 

Recent, impresarul Ioan Becali a dezvăluit că franczii de la Rennes l-au ofertat pe Dennis Man. În ceea ce-l privește pe Mihăilă, pe lângă Lazio, și echipe precum Milan sau AS Roma l-ar fi luat în deja în vizor, notează presa din Italia.

Parma și-a blindat bijuteriile și amintește că Valentin Mihăilă și Dennis Man vor rămâne la club. În cazul în care nu vor exista oferte senzaționale, Enzo Maresca va începe echipa cu cei doi români. Dorința lor este să rămână la Parma cel puțin încă un an. Clubul se bazează pe ei, iar în spatele lor se află un proiect ambițios, care îi implică pe aceștia în mod direct 
- forzaparma.it

VIDEO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Început perfect de sezon pentru Răzvan Marin: gol la primul meci oficial

Start lansat pentru Real Madrid în La Liga » Benzema, omul meciului + Bale, primul meci după 14 luni la „galactici”

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  15 August 2021, 15:29

Saracul Mihaila n-a mai jucat de un an si toata crema fotbalului se inghesuie sa-l transfere. In visele lui Ioan Becali, desigur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close