INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Echipa lui Costel Gâlcă e pe podium în Danemarca

Costel Gâlcă // foto: Facebook @ Vejle Boldklub
Costel Gâlcă // foto: Facebook @ Vejle Boldklub

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 17:45 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 17:56

Vejle, echipa antrenată de Costel Gâlcă (48 de ani), a obținut o nouă victorie în prima ligă din Danemarca, 3-2 cu Lyngby.

După acest rezultat, Vejle ocupă poziția a 3-a, cu 10 puncte după primele 5 etape. Început excelent de sezon pentru nou-promovată, care a avut parte de un meci nebun astăzi, cu Lyngby, penultima clasată.

5 goluri în Vejle - Lyngby

Oaspeții au deschis scorul în minutul 10, prin Nielsen, însă Vejle a reușit să egaleze chiar înainte de pauză, prin Ezatolahi, care a împins mingea în poartă din câțiva metri, după ce un șut al unui coechipier a lovit bara, iar mingea a ricoșat la picioarele sale.

A doua repriză a început bine pentru Costel Gâlcă și echipa sa, după ce Romer, de la oaspeți, a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Totuși, deși jucau în inferioritate numerică, oaspeții au reintrat în avantaj, prin Gammbelby, care a înscris în minutul 62!

Vejle a reacționat imediat, Schoop egalând doar două minute mai târziu după ce o gafă a portarului advers i-a pus mingea pe tavă, iar Meineche a stabilit scorul final, 3-2 pentru Vejle, în minutul 70. Fundașul stânga a înscris un gol superb, de la marginea careului.

Cu 3 victorii, un egal și o înfrângere, Vejle ocupă ultima poziție a podiumului, deasupra sa fiind doar Aarhus (11 puncte) și Brondby (12 puncte, un meci mai puțin jucat).

51 de meciuria disputat Vejle cu Costel Gâlcă antrenor. Bilanț: 28 de victorii, 12 egaluri și 11 înfrângeri. Golaveraj: 99 - 57

Vezi clasamentul din Danemarca AICI

Citește mai multe știri despre stranieri:

Marele absent al lui Rădoi a revenit după accidentare! Vlad Chiricheș, integralist în meciul cu Bologna » A oferit o pasă de gol!

Mircea Lucescu, arbitrat de un român în Champions League » Cine va conduce meciul cu Juventus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează