INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

video+foto Lazio, făcută praf de fiul lui Simeone la primul meci stagional al lui Ștefan Radu! „Poker” de senzație

Lazio, cu Ștefan Radu (35 de ani) integralist, a fost învinsă categoric pe terenul celor de la Verona, scor 1-4. Toate golurile gazdelor au fost marcate de Giovanni Simeone (26 de ani). +7   FOTO
Lazio, cu Ștefan Radu (35 de ani) integralist, a fost învinsă categoric pe terenul celor de la Verona, scor 1-4. Toate golurile gazdelor au fost marcate de Giovanni Simeone (26 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 18:16 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 19:29

Lazio, cu Ștefan Radu (35 de ani) integralist, a fost învinsă categoric pe terenul celor de la Verona, scor 1-4. Toate golurile gazdelor au fost marcate de Giovanni Simeone (26 de ani).

Maurizio Sarri l-a folosit pentru prima dată în acest sezon pe Ștefan Radu. Meciul va rămâne unul de tristă amintire pentru fanii biancocelesti, dar unul istoric pentru Giovanni Simeone. Fiul antrenorului de la Atletico Madrid a înscris toate golurile Veronei. Este primul „poker” din carieră. 

Verona - Lazio 4-1, meciul carierei pentru Giovanni Simeone

Simeone a lovit prima dată în minutul 30, când a țâșnit printre fundașii centrali și a reluat elegant, din prima, pe lângă Reina. Vârful argentinian a făcut imediat 2-0, cu un șut plasat de la marginea careului de 16 metri. Ciro Immobile a redus din diferență la prima acțiune a părții secunde, dar ultimul cuvânt i-a aparținut tot lui Simeone. 

+3 FOTO

În minutul 62 a finalizat un contraatac, cu un șut la colțul scurt, iar în al doilea minut al prelungirilor a marcat cu o execuție rafinată, tot pe contră. 

Lazio, pas greșit în lupta pentru Liga Campionilor! Clasamentul ACUM 

Verona urcă poziții importante în clasament. Formația antrenată de Igor Tudor ajunge pe locul 11, cu 11 puncte, și are al treilea atac din Serie A, după Milan și Inter. Lazio bate pasul pe loc în lupta pentru pozițiile de Liga Campionilor. Este doar pe 8, cu 14 puncte. Distanța față de liderul AC Milan este deja imensă, 14 lungimi.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Moruțan, om-cheie la derby-ul Beșiktaș - Galatasaray! Ce scrie presa turcă înaintea unui meci crucial

Manchester City a cheltuit aproape două miliarde pe transferuri în ultimii 12 ani! FCSB, singurul nostru club în Top 250 mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează