INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Victoria așteptată 233 de zile de Gaziantep a fost răsplătită de bașkan » Ce primă au încasat Niță, Maxim și Drăguș

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 18:41 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 19:28

Gaziantepspor, trupa pregătită de Marius Șumudică (52 de ani), a fost stimulată de președinte cu un bonus promis pentru un succes cu Istanbulspor. A doua zi după meci, a și fost plătită. Trei milioane de lire turcești (86.145 de euro) la toată echipa.

Primele trei puncte câștigate de Gaziantepspor în acest campionat au fost prețioase. Pe lângă faptul că formația antrenată de Marius Șumudică a părăsit ultima poziție din ierarhia SuperLig, jucătorii au încasat și o primă din partea bașkanului clubului. 

Marius Șumudică, gest impresionant la Gaziantep » Cum l-a împăcat pe Alex Maxim cu galeria: „I-au dat lacrimile”
TURCIA
Marius Șumudică, gest impresionant la Gaziantep » Cum l-a împăcat pe Alex Maxim cu galeria: „I-au dat lacrimile”

Potrivit ziarului online GaziAntep27.com, bonusul a fost de 3 milioane de lire turcești (echivalentul a 86.145 de euro) și a fost împărțit întregii echipe folosite de Gazinatep. Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș, titulari în jocul de vineri câștigată cu 2-0, au primit câte 5.746 de euro.

Gaziantep s-a retras în februarie din SupeLig

Faptul că imediat au fost achitate primele a avut un impact asupra moralului jucătorilor, sursa citată dezvăluind că lotul lui Șumudică a fost numai zâmbet la antrenament. Atmosfera s-a schimbat mult în bine de le venirea tehnicianului român, care a reușit să aducă mai mulți suporteri la stadion. 

Aceștia n-au regretat c-au venit, savurând prima victorie după 233 de zile a „roș-negrilor”. Atât timp trecuse de la succesul cu Hatayspor (4-1), obținut tot pe teren propriu, după care clubul s-a retras din campionat, din cauza seismului devastator, și a pierdut meciurile rămase cu 0-3, la „masa verde”.

Adversarul a schimbat antrenorul

Pentru trupa lui Șumudică urmează o deplasare la Samsun, „lanterna roșie” a SuperLig, care nu a scos decât o remiză în primele șase runde. Meciul va fi tot vineri seară și o va găsi pe Samsunspor fără antrenor. 

Hüseyin Eroğlu a ajuns astăzi la o înțelegere cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului, după cum anunță publicația Olaymedya.com. Samsun este o echipă nou-promovată și nu l-a mai avut adversar pe Șumudică.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Veste dură pentru Bayern: un titular important și-a rupt mâna și a fost operat » Cât va lipsi

Fostul jucător de la FCSB a scris istorie! Bornă impresionantă atinsă de român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează