INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Ciprian Tătăruşanu, omul meciului în Tottenham - Fiorentina » Presa italiană îl elogiază

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 12:36

Paradele lui Ciprian Tătăruşanu din partida de aseară dintre Tottenham şi Fiorentina din "şaisprezecimile" Europa League, scor 1-1, n-au trecut neobservate de presa italiană.

Gazetta dello Sport l-a desemnat pe portarul român ca fiind omul meciului: "Paradele sale în faţa lui Chadli, Walker şi Paulinho au fost decisive pentru soarta partidei. Cu cît trece timpul, tot mai puţini îşi mai aduc aminte de trădarea lui Neto".

După partidă şi Vicenzo Montella, tehnicianul Fiorentinei, l-a lăudat pe Tătăruşanu: "Nu sîntem surprinşi de Tătăruşanu, ştiam care este valoarea lui. Neto şi Ciprian erau într-o competiţie foarte strînsă, dar n-am avut nici o emoţie să-l aleg pe Tătăruşanu, mai ales după problemele lui Neto".

Vezi VIDEO cu paradele lui Tătăruşanu

De partea cealaltă, la Tottenham, Vlad Chiricheş n-a fost nici măcar pe banca de rezerve.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Februarie 2015, 15:07

tatarusinea este un portar inconstant ...o sa si ingroape cat de curand echipa...

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  20 Februarie 2015, 15:00

sincer nu il vedeam pe tatarusanu titular la fiorentina, mi se parea mult prea slab dupa cate gafe facuse la steaua pana in ultimul an. dar ma bucur ca m-am inselat si a reusit sa se impuna si sa ma contrazica. felicitari si success in continuare

valiza.epo
valiza.epo  •  20 Februarie 2015, 14:02

Felicitari lui Tatarusanu! Le-a aratat celor de la Tottenham ca din Romania pleaca in Vest si fotbalisti, nu doar petarde.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close