INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Clipe șocante trăite pe teren de Latovlevici! Ultrașii Galatei l-au fluierat non-stop » Lato i-a cerut antrenorului: ”Scoate-mă!”

Foto: Facebook/@Galatasaray
Foto: Facebook/@Galatasaray

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 09:19

Încurajat în prima repriză a meciului cu Alanyaspor (2-0) de portarul Muslera, Latovlevici n-a mai rezistat în minutul 70. "Ce naiba faceți?", a urlat antrenorul Igor Tudor spre fani înainte de a-l înlocui pe "tricolor".

Aceasta este Turcia. La victorii, jucătorul e un erou. Când pierde, nu mai există. Ultrașii lui Galatasaray au vrut să se răzbune pe Iasmin Latovlevici după umilința cu Bașakșehir, 1-5 pe 18 noiembrie, și sâmbătă de-abia au așteptat prima minge greșită pentru a declanșa războiul împotriva lui.

Chiar acasă, pe "Türk Telekom". Din acel moment, l-au fluierat non-stop, de fiecare dată când atingea balonul.

Imediat cum a realizat ce se petrece, Igor Tudor l-a încurajat. Și antrenorul nu a fost singurul care i-a făcut semn să continue. Portarul uruguayan Muslera a prins câteva clipe de pauză în prima repriză și i-a vorbit fundașului stânga. Acolo, în iarbă.

După pauză, enervat de reacția tot mai furioasă a tribunelor, Tudor s-a întors spre suporteri, ridicând mâinile: "Ce naiba faceți?". Dar corul fluierăturilor n-a încetat. Lato nu a mai rezistat în fața asaltului propriei galerii. I-a cerut antrenorului: "Scoate-mă!".

Și, în cele din urmă, a fost înlocuit cu Linnes în minutul 70. La margine, Tudor l-a aplaudat și i-a strâns mâna. Le-a arătat fanilor că își susține jucătorul. 

"Ceea ce au făcut fanii împotriva lui Latovlevici nu poate fi acceptat. Îmi este foarte greu să înțeleg reacția lor. E o situație tristă la Galatasaray"
Tayfun Bayındır, jurnalist Milliyet

"Latovlevici e foarte bine intenționat. Aleargă mult, dar nu are calitate cu mingea la picior. Nu înțeleg de ce Tudor insistă cu fundașul român"
Osman Şenher, jurnalist Milliyet

"La fel ca toți jucătorii lui Galatasaray, Latovlevici se pregătește, muncește zi de zi și dă tot ce are mai bun pe teren. Sprijiniți-l!"
Cenk Ergün, director sportiv Galatasaray

8 meciuri a jucat Latovlevici în acest campionat la Galatasaray (în primele 4 etape a fost accidentat)

521 de minute a adunat fundașul stânga în Süper Lig 2017-2018 (o medie de 65 de minute pe meci)

1 assist a reușit Latovlevici în actualul sezon la roș-galbeni; a primit un cartonaș galben

"Vi se pare că am zece Messi în echipă?"

La conferință, Igor Tudor avea propriul conflict cu jurnaliștii turci.

"La voi, azi ești cel mai bun, mâine ești cel mai prost. Nu aveți strop de respect. Spuneți că sunt antrenor slab, dar nu vedeți că sunteți ridicoli? Galatasaray e prima în clasament!

Creați permanent această atmosferă negativă, sunt lider și voi scrieți că voi fi dat afară la prima înfrângere. E nebunie ceea ce faceți", a protestat antrenorul, urlând la ziariști: "Vi se pare că am zece Messi în echipă? Lăsați-mă să muncesc!". 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
ray51
ray51  •  27 Noiembrie 2017, 11:50

Cand esti pe primul loc se intampla asta? Dar sa ai 3 (trei) infrangeri la rand, la ZERO !?!

observator_federal
observator_federal  •  26 Noiembrie 2017, 20:37

Am văzut secvențe la TV, Latovlevici a fost huiduit într-un hal care nu mai lasă loc de scuze, justificări, explicații FCSBiste... Grav.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  26 Noiembrie 2017, 20:30
Postat de zizu pe 26 Noiembrie 2017, 16:14

o sa avem o nationala puternica laudand niste nulitati,care nici la arabi nu fac fata? i loc sa analizam corect si sa scoatem la suprafata toate hibele ne amagim sa le suflam in..... lor si patronilor lor care vor doar sa i dea repede pe bani multi,oriunde,oricand! ce se intampla cu fotbalul la nivel de nationala......faptul ca nu avem viitor,conteaza mai putin! becali sa si umple buzunarele,noi cum dam de o nationala care joaca fotbal(gen olanda) ne dam cu stangu in dreptul

Vina principala e a jurnalistilor care lauda anumiti jucatori contra cost si trebuie exterminati profesional, a proprietarilor de cluburi care nu sunt interesati sa creasca fotbalisti ci doar niste marfa vopsita de pe urma careia sa scoata bani si nu in ultimul rand a societatii care tolereaza astfel de falsuri si chiar le lauda.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close