INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Costel Pantilimon a făcut minuni în faţa la 32 de şuturi ale lui Manchester City, dar a şi primit două goluri incredibile! Vezi călcîiul lui Jovetici

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 02 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 02 ianuarie 2015 10:55

Costel Pantilimon a avut parte de un meci nebun în partida dintre Manchester City şi Sunderland, 3-2, unde a reuşit cîteva parade de zile mari.

Românul a fost integralist între buturile lui Sunderland şi, deşi a apărat incredibil la cîteva faze singur cu adversarul, echipa  sa a pierdut la diferenţă de un gol meciul de pe Etihad Stadium.

Vezi VIDEO cu toate golurile partidei

Prima repriză a fost una albă, însă în partea a doua spectacolul a fost la el acasă. Cel care a deschis balul a fost Yaya Toure, care a trimis o torpilă de la 25 de metri, iar Pantilimon, în ciuda plonjonului spectaculos, n-a mai avut ce face.

Însă golul doi al lui City a fost cel mai spectaculos. Jovetici a reuşit să trimită mingea în poartă cu călcîiul din 6 metri, mingea fiind venită din piciorul lui Clichy.

Fotbaliştii lui Sunderland au avut o răbufnire de orgoliu şi au reuşit două goluri rapide care au egalat situaţia pe tabela de marcaj. City a obţinut trei puncte cu 20 de minute înainte de final printr-o altă reuşită de fineţe a băieţilor lui Manuel Pellegrini. Lampard a fost la capătul unui unei centrări a lui Clichy, iar fostul fotbalist al lui Chelsea a trimis cu capul în plasa laterală a goalkeeperului român.

Toure a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei, însă nu trebuie uitată nici prestaţia lui Costel Pantilimon, care s-a opus la 32 de şuturi ale "cetăţenilor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
don_vito
don_vito  •  02 Ianuarie 2015, 17:04

Din 12 pe poarta a luat 3...a facut o gramada de minuni

vladutz13
vladutz13  •  02 Ianuarie 2015, 16:39
Postat de yahoo.22. pe 02 Ianuarie 2015, 15:18

Costel Pantilimon nu s-a opus la 32 de suturi,ca n-au dat aia 32 de suturi PE poarta,idi()tilor [je]GSP-isti.Au fost cateva avioane la care nu avea cum sa se opuna.Suturi pe poarta au fost vreo 12.

Conform statisticii oficiale: 21 de suturi pe poarta, inca 12 pe langa.

latzio80
latzio80  •  02 Ianuarie 2015, 16:16

Ocazii de gol au fost 32!Suturi pe poarta au fost doar 12 din care 3 au intrat!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează