INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Costel Pantilimon, erou la City » Cetăţenii au eliminat Chelsea din Cupă şi s-au răzbunat pe eşecul din campionat

Jovetici (în tricou bleu) deschide scorul pe Etihad. Cech şi Azpilicueta nu mai pot face nimic // Foto: Reuters
Jovetici (în tricou bleu) deschide scorul pe Etihad. Cech şi Azpilicueta nu mai pot face nimic // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 22:20

Echipa lui Manuel Pellegrini s-a răzbunat pe albaştri după înfrîngerile din campionat: 1-2 la Londra, 0-1 la Manchester.

Toate ziarele engleze mizau ieri pe menţinerea între buturi a lui Joe Hart, în dauna lui Costel Pantilimon, şi în "optimea" de Cupă cu Chelsea. Dar managerul lui Man. City, Manuel Pellegrini, a păstrat regula instituită la debutul sezonului şi a mers tot pe mîna românului.

Click aici pentru VIDEO!

Şi a început meciul. Prima ocazie, "transversală" Jovetici, după un sfert de oră. Iar la următoarea fază de poartă, golul: acelaşi Jovetici, servit de Dzeko. 1-0.

Replica lui Chelsea? Palidă. Mult sub ce arătase la recenta victorie din campionat (1-0). Şi dacă nu era Pantilimon să le dea emoţii fanilor la centrarea lui Ivanovici (21), scăpînd mingea în faţă, în dreptul oaspeţilor ar fi tronat un mare zero.

Tabloul nu s-a schimbat nici după pauză. Chelsea a continuat la fel de pasiv, iar City n-a făcut decît strictul necesar. Chiar şi aşa i-a ajuns pentru 2-0, gol Nasri, şi o calificare meritată în "sferturi".

0 şuturi pe poarta lui Pantilimon a avut Chelsea ieri (două încercări la poartă)

2 victorii are Manuel Pellegrini acum în cele 10 dueluri directe cu Jose Mourinho

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
alexandru_p
alexandru_p  •  16 Februarie 2014, 21:11
Postat de flo_ax pe 16 Februarie 2014, 19:10

erou? La 0 suturi pe poarta ale lui Chelsea... vai de mama voastra de jurnalisti sportivi

exact! cum a fost erou cand nu a avut ce apara? mai mult, dupa cum scriu chiar ei, singura sansa a lui chelsea a aparut cand panti a balbait si a scapat in fata o centrare! amatorismul din presa noastra atinge cote alarmante! nu inteleg mai marii gsp-ului care se dau drept niste culti-cunoscatori-carora le pasa de sport de ce nu reactioneaza la astfel de articole?! _____ vochine! geambasule! tolontane! ioanitoaia! ba baieti, voi dormiti la locul de munca?! voi nu vedeti ce aberatii sinistre scrie acest aurelian botezatu?! nu'l urecheaza nimeni?!

flo_ax
flo_ax  •  16 Februarie 2014, 19:10

erou? La 0 suturi pe poarta ale lui Chelsea... vai de mama voastra de jurnalisti sportivi

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Februarie 2014, 14:21

Panti nu este erou ...Panti este al doilea portar al lui City ...iar Pellegrini este un mare antrenor ...care stie ca si rezerva trebuie sa apere ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează