INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BARCELONA - DEPORTIVO 4-0

VIDEO + FOTO Florin Andone titular, Deportivo umilită de Barcelona! Messi a avut nevoie de 3 minute pentru a înscrie

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 18:35

Cu Florin Andone titular, Deportivo la Coruna a jucat azi cu FC Barcelona pe Camp Nou și a suferit un eșec sever, 0-4. 

VIDEO


FC Barcelona a câștigat fără emoții partida, rezolvând problema de la pauză, când avea deja 3-0.

Rafinha a deschis scorul în minutul 21. Cu Messi doar rezervă, catalanii au făcut 2-0 în minutul 36, când același Rafinha a punctat.

Luis Suarez și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 43. În a doua repriză și-a făcut apariția și Lionel Messi. Argentinianul a avut nevoie de doar 3 minute să înscrie. A intrat în minutul 55, iar în minutul 58 a punctat pentru 4-0.

Deportivo a rămas în 10 oameni în minutul 65, când Laure a fost eliminat după ce a lovit cu cotul un adversar.

Florin Andone a fost integralist în acest meci. A avut câteva șanse bune, însă de cele mai multe ori a fost blocat de adversari, iar o dată șutul său s-a dus departe de poarta adversă.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona a urcat pe locul 2 cu 16 puncte, după Sevilla. Atletico și Real Madrid o pot depăși, cele două având meci în această seară.

La Coruna este abia pe locul 15, însă poate aluneca în clasament, în funcție de rezultatul meciului dintre Gijon și Valencia.

 
 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  15 Octombrie 2016, 22:32

Pe Fl. Andone l-ati ridicat in slavi, l-ati facut jucator de nationala. Iata valoarea lui in fotbalul de nivel inalt. Probabil tot in fâsuri se vor transforma si osanalele ridicate lui Stanciu, lui Chipciu si lui Hagi cel mic...

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2016, 22:03

Andone face act de prezenta din pacate. Ca si ceilalti. Barcelona i-a facut KO. Nu au valoare de prima divizie din pacate. E greu ,foarte greu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează