INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Incidente cauzate de Florin Andone la meciul cu Mallorca » Atacantul Cordobei a fost atacat de suporteri și adversari

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 12:54

Florin Andone a marcat singurul gol al meciului Mallorca - Cordoba, 0-1, partidă care le trimite pe gazde mai aproape de a treia divizie din Spania.

Golul marcat de Andone a provocat un scandal, după ce acesta s-a întreptat spre fanii gazdelor și le-a arătat numele și numărul de pe tricou. În plus, acesta le-a strigat "carne pentru Segunda B", potrivit DigiSport.

Unii dintre fani au intrat pe teren pentru a-i cere socoteală românului. Și jucătorii Mallorcăi s-au dus spre Andone, care a fost scăpat cu greu de forțele de ordine și de colegii de echipă.

De-a lungul carierei, Andone a jucat Atletico Baleare, marea rivală a celor de la Mallorca.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  30 Mai 2016, 13:16

Atletico Baleare e "marea rivala" a celor de la Mallorca? Probabil cam cum ar fi Metaloglobus Bucuresti "marea rivala" a Stelei sau a lui Dinamo. Doar pentru ca sunt citadine nu inseamna ca ar exista vreo rivalitate intre echipe ce sunt evident din ligi diferite.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează