INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Săpunaru, primul gol din acest sezon! Reușita sa l-a demis pe antrenorul lui Denizlispor

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2020 15:59

Cristian Săpunaru (35 de ani), fundașul central la care se gândește Rădoi pentru barajul cu Islanda, s-a întors la Kayserispor și a marcat cu capul în victoria obținută pe terenul lui Denizlispor, scor 1-0.

La aproape 36 de ani, pe care îi va împlini pe 5 aprilie, Cristi Săpunaru încă poate să joace la un nivel bun. Fundașul central pe care selecționerul Mirel Rădoi încearcă să-l readucă la lot chiar pentru meciul cu Islanda s-a întors la Kayserispor în această iarnă după numai șase luni la Denizlispor. 

Primul succes 

Astăzi, la primul meci direct, jucat la Denizli, fundașul central a marcat primul său gol în acest sezon la al doilea meci pentru galben-roșii. A înscris cu capul și nu s-a bucurat în fața foștilor săi suporteri. Dar, ajuns lângă banca adversarilor, a avut un schimb dur de replici cu antrenorul lui Denizli. "M-a înjurat. N-a fost frumos, a mâncat o pâine la noi", a declarat Özdilek.

Golul lui Săpunaru l-a demis pe antrenorul de la Denizlispor

„Clubul nostru a pus capăt contractului cu tehnicianul Mehmet Ozdilek, de comun acord cu acesta. Le mulţumim  lui Mehmet Ozdilek şi stafului său pentru activitatea depusă şi le urăm succes în carieră”
Comunicat oficial Denizlispor

Vezi AICI VIDEO cu golul!

A fost prima victorie după două luni a lui Kayseri (1-0), care nu reușise să câștige șapte partide la rând (5 înfrângeri și două egaluri). Săpunaru a fost integralist, la fel de Silviu Lung jr. 

Vezi și:

Scenariu uluitor deschis pentru Pep Guardiola » PSG ar face totul pentru el

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează