SPORTURI  »  ALTELE  »  CLASS ONE ROMANIAN GRAND PRIX 2010

A patra ediţie de Class One Romanian Grand Prix a fost anulată din lipsa banilor » Fără motoare pe apă

Articol de - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Criza financiară a lovit din nou. Din cauza lipsei banilor, etapa românească de Class One, echivalentul Formulei 1 pe apă, care ar fi trebuit să aibă loc la sfîrşitul lunii august, pe Lacul Siutghiol din staţiunea Mamaia, a fost anulată.

"Nu am putut strînge banii necesari, chiar dacă am încercat să accesăm şi fonduri de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului. În plus, din cauza crizei financiare, autorităţile locale nu-şi mai pot permite să finanţeze acest eveniment. E păcat pentru că se pierde toată investiţia pe care am făcut-o timp de trei ani şi popularitatea acestui sport în România. În acest moment, Class One Romanian Grand Prix nu este cuprins în calendar, dar asta nu înseamnă că nu poate reveni anul viitor", a spus Ionuţ Barbu, administrator Power Marine, firma organizatoare.

"Deşi sîntem dezamăgiţi de acest deznodămînt, înţelegem criza financiară cu care se confruntă organizatorii români. Ionuţ Barbu şi echipa sa au organizat trei ediţii de succes, astfel că sperăm ca situaţia să se remedieze, iar România să revină în calendarul Class One în 2011", a declarat Marco Sala, secretarul general al IOTA, forul suprem din Class One.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  29 Mai 2011, 19:31

sper sa revina in 2011

Vezi toate comentariile (1)
Comentează