SPORTURI  »  ALTELE  »  BĂTAIE

Bătaie între fotbaliști într-un club de noapte! A fost nevoie de intervenția trupelor speciale, iar o victimă a ajuns la spital

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 09:10

Mai mulți tineri jucători de fotbal de la un club sportiv din Maramureș s-au luat la bătaie azi-noapte într-un club de noapte din Baia Mare. Motivul încăierării nu se cunoaște. 

Unul dintre participanții la scandal a primit o sticlă în cap și a căzut inconștient, anunță vasiledale.ro. Sursa citată susține că la fața locului au intervenit cinci echipaje ale poliției și trupele speciale din cadrul IPJ Maramureș. 

Tânărul rănit a ajuns la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații medicale, iar ceilalți tineri au fost duși la sediul IPJ pentru audieri. 

IPJ Maramureș a oferit mai multe detalii: „Azi-noapte, la ora 03.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 că într-un local public de pe strada Independenței, din Baia Mare, a avut loc o altercație între mai multe persoane. 

Echipajul de ordine și siguranță publică, deplasat de urgență la fața locului a identificat și condus la sediul poliției patru băimăreni, cu vârste cuprinse între 20 si 34 ani. Asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuțit. 

Polițiștii au întocmit dosar penal si continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2067504070221278
Patricia Cosmina  •  09 Septembrie 2019, 19:40

No comment... :(((

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close