SPORTURI  »  ALTELE  »  METROSPORT

FOTO Campioana de tenis masă Berni Szocs are iubit cu 6 ani mai mic decât ea » Cine este misteriosul care s-a mutat la București, să fie lângă ea

Campioana de tenis masă Berni Szocs are iubit cu 6 ani mai mic decât ea +9   FOTO
Campioana de tenis masă Berni Szocs are iubit cu 6 ani mai mic decât ea

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 12:00 / Actualizat luni, 22 martie 2021 15:55

Multipla campioană națională Bernadette Szocs, 26 de ani, este îndrăgostită.

Cea mai sexy jucătoare de tenis de masă din România trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Chirița, 20 de ani, cu care este coleg la CSA Steaua și la lotul național.

Prietenul lui Berni este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale din 2015. Pentru a fi mai mult timp împreună cu Berni, Cristian Chirița s-a mutat la București. El s-a transferat toamna trecută de la CS TT Pristavu Câmpulung la CSA Steaua, club pentru care frumoasa lui prietenă evoluează din 2019.

”Am cea mai frumoasă iubită”

Cei doi nu se mai ascund de ochii lumii și își exprimă dragostea unul față de celălalt inclusiv pe rețelele de socializare. Cristian Chirița se consideră împlinit: Cristian Chirița se consideră împlinit: ”Am tot ce îmi doresc, de la familie mare până la cea mai frumoasă iubită”.

Sursa: instagram.com/cristianchirita30
Sursa: instagram.com/cristianchirita30
Sursa: instagram.com/cristianchirita30
Sursa: instagram.com/cristianchirita30
Sursa: instagram.com/cristianchirita30
+5 FOTO

Moxy, cadoul de Crăciun

Cristian i-a făcut cadou de Crăciun iubitei sale un cățeluș din rasa pomeranian, pe care l-au botezat Moxy. I-au făcut și cont de Instagram.

Când i-a fost oferit, patrupedul nu avea mai mult de 500 de grame. ”Este cel mai frumos dar pe care l-am primit până acum!”, a spus Berni, potrivit Sportsnet. Când este în țară, jucătoarea din Târgu Mureș îl ia cu ea la antrenamente și la concursuri. ”E băiețelul meu, e foarte cuminte, stă în căsuța lui și nu deranjează pe nimeni. Îl iubesc de nu mai pot!”.

”Am lăsat totul la Chișinău, ca să fac performanță în România”

Cristian Chirița este născut la Chișinău și a ales România în 2014, pe când avea 14 ani, a povestit el pentru site-ul youth.md.

Era deja multiplu campion al Moldovei la cadeți, juniori și seniori, făcea senzație pe plan internațional la categoria lui de vârstă. Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung a pus ochii pe el, l-a legitimat și l-a propulsat în scurt timp topul celor mai buni jucători din România.

”După Europeanul din 2015, m-au văzut cei de la federație și au decis să mă ia din Moldova pentru că acolo nu poți să faci performanță la nivel înalt. Eu m-am mutat primul la Câmpulung, iar peste o jumătate de an a venit și fratele meu Iulian. Apoi au venit mama și tata, suntem toată familia în România. Am lăsat absolut tot la Chișinău ca să venim să jucăm tenis de masă la nivel înalt în România. Să facem performanță”, a povestit Cristian Chirița, citat de contul de facebook al FRTM. Fratele lui Cristian Chirița, Iulian are 14 ani și este la fel de talentat. Joacă la Câmpulung și face parte din lotul de juniori al României.

Berni și-a învins iubitul la CN, în finala de dublu mixt

În ianuarie, Berni și iubitul ei, Cristian, s-au înfruntat pentru titlul național la dublu mixt. Câștig de cauză a avut jucătoarea din Târgu Mureș, care a făcut pereche cu Ovidiu Ionescu, cel mai bun jucător român, alături de care speră să joace și la Jocurile Olimpice. În total, Bernadette Szocs a cucerit la CN două medalii de aur – la simplu și dublu mixt – și una de argint – la dublu feminin. În schimb, pe lângă argintul de la dublu mixt, Cristian Chiriță a ieșit campion la dublu masculin.

”Îmi place la București, doar că îmi este greu cu aglomerația, încă nu m-am obișnuit” 

”Este un an foarte greu, anul cu Jocurile Olimpice, unde îmi doresc o medalie! Mai avem Campionatul European și vreau să ies campioană europeană. Apoi Campionatul Mondial, unde mi-aș dori o medalie”
Bernadette Szocs

Berni, dublă campioană europeană cu echipa României

Berni Szocs, cea mai bună jucătoare din România în ultimii doi ani, are în palmares două titluri europene cu echipa reprezentativă, în 2017 și 2019, plus trei medalii de argint. Anul acesta, sportiva va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo împreună cu echipa României.

Bernadette este campioană Top 16 Europa la seniori în 2019, campioană a Ligii Asiei în 2017, și multiplă medaliată națională.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close