Comentarii (37)

feraru  •  08 Mai 2013, 19:28

parerea mea ca hendry a fost un jucator bun si atat...adica el isi facea treaba dar ca in toate sporturile trebuie sa faci si show ca de aceea vn lumea la meci...nu spun ca ronnie e mai bun ca hendry dar e mai complet si p gustul publicului si cred ca in caz ca se retrage multi nu ar mai urmari acest sport

thumbzilla..  •  08 Mai 2013, 18:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

taranoiule,tu mai intai invata sa scrii romaneste,si pe urma baga-te in seama ::)))

klinmaximus  •  08 Mai 2013, 18:54

A fost diplomat aici Ronnie,deoarece atat Davis si Hendry afirma acelasi lucru despre el.Imi place de acesti oameni ca se respecta reciproc,enorm.Comparatia cu Schumi este perfecta,ca nr. de titluri ca mod de dominare a sportului,dar pentru mine Senna si Prost vor ramane cei mai mari.Fiecare,fara celalalt putea obtine lejer 7 titluri!Cat despre Alex Higgins iar nu mi se pare in regula comparatia(ca stil de joc).Era un adevarat "sniper"(cel mai bun),dar controlul bilei albe era deficitar,pierdea foarte des pozitia,ceea ce-l obliga la lovituri "imposibile",majoritatea reusite(prin care se salva).Ronnie in schimb le are pe toate. NR1,fara indoiala,din toate timpurile !!

nicolae.ceausescu  •  08 Mai 2013, 18:01
Postat de thumbzilla.. pe 08 Mai 2013, 17:19

hendry a fost mare,dar nu la fel de spectaculos cum este ronnie.pt mine ronnie este cel mai mare,si ar fi pacat sa se retraga.daca steve davis la aproape 60 de ani inca mai participa la turnee de ce nu ar face si ronney acelasi lucru.macar sa mai ramana pana castiga inca doua titluri mondiale ::)))

Ronnie tovarase,RONNIE.pentru asta,o luna de acum in colo ti-am redus ratia la energie electrica la 15 minute/zi sa nu mai ai timp sa scrii tampenii.

bridges  •  08 Mai 2013, 17:23

Eu sunt un mare fan al lui Ronnie.Cat timp a fost absent din circuit nici eu n-am mai prea dat pe Eurosport dar in acelasi timp nu-s de acord cu lansarea unor astfel de ierarhizari intre oamenii de sport aflati in activitate,unii pe culmile gloriei si ceilalti care s-au retras de mult si care au dominat fiecare "o epoca" in sportul sau...Este incorect.Urmaream "concursul" organizat de Gazeta pe considerente exclusiv de marketing in care castigator era Mircea Lucescu iar Emerich Ienei abia venea pe 5....Inadmisibil....Cat timp erau amandoi in activitate Ienei a maturat pe jos cu Lucescu,a tras si apa dupa el.Dar asta a fost acum 25-3o de ani,cei de azi voteaza Lucescu,norm

thumbzilla..  •  08 Mai 2013, 17:19

hendry a fost mare,dar nu la fel de spectaculos cum este ronnie.pt mine ronnie este cel mai mare,si ar fi pacat sa se retraga.daca steve davis la aproape 60 de ani inca mai participa la turnee de ce nu ar face si ronney acelasi lucru.macar sa mai ramana pana castiga inca doua titluri mondiale ::)))

juv3ntin  •  08 Mai 2013, 17:17

Ronnie nu a fost niciodata mental la nivelul marilor campioni (din toate sporturile). Este indiscutabil the best front-runner din istoria snookerului. Diferenta intre el si Hendry aici se face. Nu cred ca Ronnie ar fi putut vreodata sa revina de la 14-8 sa castige finala 14-18 cum a facut-o Hendry cu White. Si Steve Davis este peste Ronnie din punctul acesta de vedere. Iar metalul in snooker reprezinta o mare parte din joc. Cum Ronnie e deficitar aici, nu poate fii cel mai bun din toate timpurile. Alex Higgins este cel mai tragic personaj din snooker, dar comparatia Alex Higgins Ronnie face sens.

criticul89  •  08 Mai 2013, 17:03

snookerul, ca si tenisul, fiind un sport individual, se masoara in trofee ! la fotbal e diferit: poti sa castigi 3 cupe mondiale dar sa joci toata viata ta intr-un campionat nesemnificativ si sa nu stii ce e ala un adevarat derby; poti sa fii cel mai bun marcator intr-un an fotbalistic dar nu reusesti sa castigi niciodata o cupa mondiala, etc; stephen hendry este OMUL RECORD ! multi sunt talentati in sportul asta dar degeaba daca nu ajungi pana intr-o finala si nu reusesti s-o castigi ! stephen hendry este cel mai bun juc de snooker din istorie !

archibald  •  08 Mai 2013, 16:52

Paul Hunter !!!

cor_dos  •  08 Mai 2013, 16:49
Postat de mariuss72 pe 08 Mai 2013, 16:39

Personal ii dau dreptate lui Ronnie, Hendry este preferatul meu si il consider cel mai bun...pe Ronnie l-as compara cu Senna, un nebun frumos, spectaculos, rebel si foarte talentat. Si cu ocazia asta se dovedeste a fi si un mare gentleman...RESPECT!

asa e, toti fanii "batrani" ai snooker-ului care l-au vazut jucand pe Stephen Hendry imediat dupa 1990 cand a aparut Eurosportul in Romania, sunt fani infocati ai scotianului. acelui Hendry, Ronnie nu i-ar fi luat mai mult de 1 frame o data la 3-4! tactic ireprosabil pentru ca stia snookerul si cu o rata de introducere a bilelor mai mare si decat O'Sullivan si alti "jucatori de biliard" in zilele noastre...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează