ALTELE  ·  SNOOKER

Cine e cel mai mare jucător de snooker din istorie? Ronnie O'Sullivan încheie dezbaterea: "El a fost Schumacherul nostru!"

Ronnie și Stephen la Crucible
Ronnie și Stephen la Crucible

Miercuri, 08 Mai 2013, 00:00

Ronnie O'Sullivan a cîştigat cel de-al cincilea titlu mondial din carieră şi a intervenit în dezbaterea "cine e cel mai bun jucător de snooker din toate timpurile"

"Pentru mine, cel mai bun jucător din toate timpurile este Stephen Hendry. Pentru mine, nu va mai exista niciun jucător ca Stephen Hendry în circuitul profesionist, el era pur şi simplu extraordinar. Nu vorbesc numai de jocul lui, ci şi de atitudine, de felul în care aborda jocurile. E echivalentul lui Phil Taylor, Tiger Woods sau Michael Schumacher. Oameni ca ei marchează sportul din care fac parte şi vin o singură dată în istoria disciplinei.

Eu sînt un fel de Alex Higgins, numai că am reuşit să cîştig mai multe titluri şi am reuşit să bag mai multe bile. Nu sînt o maşină şi, sincer, nici nu intenţionez să fiu", a explicat Ronnie O'Sullivan, cu trofeul de la Crucibile pe masă.

Stephen Hendry este cel mai titrat jucător din istoria snookerului. Scoţianul care s-a retras în 2012 are 7 trofee la Crucible, cu două peste Ronnie, iar colecţia de recorduri e lungă cît o pagină de wikipedia. Alex Higgins, supranumit Uraganul, a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători din istoria snookerului, dublu campion mondial, dar risipitor şi cu probleme mari în viaţa personală.Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (37)

wisebit  •  09 Mai 2013, 19:18

Ma uit la snooker de prin 1990. L-am vazut pe Hendry in forma maxima. L-am vazut pe O'Sullivan in forma maxima! Trust me...daca cei 2 s-ar fi intalnit vreodata intr-un turneu si ar fi fost amandoi in forma maxima ar fi un singur castigator: Ronnie O'Sullivan. Nimeni niciodata n-a controlat bila alba asa cum o face Ronnie! Si nu vorbesc doar de usurinta si rapiditatea cu care o face...ci de locul unde lasa bila. Este pur si simplu perfect! Repet....nimeni niciodata n-a reusit si nici nu cred s-apuc jucatorul sa faca asa ceva macar la fel ca Ronnie nu mai zic ca mai bine. Inca ceva... nimeni niciodata n-a stat 1 an pe bara dupa care sa revina si sa ia lejer Campionatul Mondial. Nici Hendry!

klinmaximus  •  09 Mai 2013, 13:39

"Ronnie's a bit like that guy Tommy in the Pinball Wizard film - the deaf, dumb and blind guy who was in complete control when he played that game. "He is at one with the table in terms of being in the genius department. "Ronnie is the best genius any sport has ever had - pure genius. "Obviously, I am biased and love snooker. He's the best we've ever seen in snooker, possibly in sport. "There's Woods and Federer but Ronnie is the biggest genius I've ever witnessed. "The brain he has for the game and his ability to make the balls talk has taken him to a level no one else has attained." - Steve Davis

klinmaximus  •  09 Mai 2013, 13:28

"I've never been so comprehensively outplayed. Ronnie's overall game was the best I've ever played against. I said to him afterwards it was just the best safety I've ever seen. I never had a shot. Whenever I missed, he cleared up. He's the best player in the world right now by a country mile. Ronnie hits the ball in a match like we do in practice. I can't remember him missing a ball. It was awesome. I was helpless." - Stephen Hendry

Vezi toate comentariile (37)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1