SPORTURI  »  ALTELE  »  ALEGERI COSR

Confruntări eşuate » La nici una dintre ediţiile speciale TV dedicate alegerilor COSR nu vor fi prezenţi toţi cei trei candidaţi

Articol de - Publicat vineri, 23 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 22 mai 2014 21:17

Azi, la Digi24, nu va participa Alin Petrache, iar Realitatea TV a renunţat la emisiunea de duminică, după ce doar Elisabeta Lipă a confirmat invitaţia

Cu o săptămînă înainte de alegerile pentru şefia COSR, din 29 mai, două posturi de televiziune şi-au propus să găzduiască dezbateri între cei trei candidaţi, în care fiecare dintre ei să-şi prezinte strategia olimpică. Ambele televiziuni au trimis invitaţii celor trei, dar au primit confirmare doar de la doi.

La emisiunea de azi, de pe Digi24, cu începere de la 21:30 şi care va fi mediată de Ion Ţiriac, şi-au anunţat prezenţa doar Octavian Belu şi Elisabeta Lipă. Alin Petrache a declinat invitaţia invocînd recomandarea preşedintelui Octavian Morariu adresată membrilor Comitetului Executiv de a nu participa în această perioadă la emisiuni la radio şi TV. "Petrache este de fapt deranjat că emisiunea are loc la postul de televiziune care este şi sponsorul lotului feminin de gimnastică, cel antrenat de Belu şi Bitang", a declarat o sursă din anturajul preşedintelui FR Rugby.

Lipă, singură la Realitatea TV
Duminică seara, o altă televiziune îşi propusese să găzduiască o confruntare între cei trei. Octavian Belu a informat însă că nu poate fi prezent, el trebuind să însoţească la Timişoara Caravana gimnasticii. "Belu ar fi putut să renunţe la deplasarea în ţară, dar acesta are o reţinere în legătură cu postul TV, care îi este favorabil lui Petrache, fiind condus de Cozmin Guşă, prietenul fostului rugbyst", a declarat o persoană din anturajul lotului de gimnastică. Deşi iniţial Petrache acceptase invitaţia Realitatea TV, acesta a declinat-o ieri sub acelaşi motiv ca şi în cazul Digi24. Cu un singur invitat în studio, respectiv Elisabeta Lipă, probabil că postul TV va renunţa la emisiune.

Recomandarea lui Ţiriac
Ion Ţiriac, cel care a condus forul olimpic în anii 1998-2004, a transmis, ieri, cu ocazia inaugurării Muzeului Sportului Dinamovist, o recomandare următorului conducător al COSR. "Noi, românii, am fost obişnuiţi oarecum să trăim în genunchi. Dacă cineva s-a ridicat în picioare, toată lumea a rămas cu gura căscată. I-aş spune următorului preşedinte al COSR că dacă e să moară, să moară în picioare, să nu trăiască în genunchi!", a spus Ţiriac. Inaugurarea Muzeului Sportului Dinamovist a avut loc în contextul împlinirii a 66 de ani de existenţă a CS Dinamo.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
igelu
igelu  •  23 Mai 2014, 22:22

Cred ca aveti ceva la cap. Voua vi se pare ca trasul la rame e totuna cu conducerea sportului? Cat despre prapadul facut de doamna chestor la Dinamo, ce sa mai vorbim: numiti voi un sport la care Dinamo mai reprezinta ceva(si aici nu vorbesc de fotbal)! Marcel Popescu avea multe clase peste doamna Lipa(o sportiva exceptionala de altfel, dar aici vorbim de management de club, nu de performante sportive)!

craz1est
craz1est  •  23 Mai 2014, 15:42

Toti 3 au fost niste sportivi desavarsiti, multa lume ar inclina sa zica ca domnul Belu a adus cele mai multe medalii si bucurie tarii, insa pentru mine imaginile memorabile de la Sydney din 2000 cu Elisabeta Lipa vaslind catre epuizare la peste 40 de grade, cu pielea arsa de soare si impingand inca odata echipajul fetelor noastre spre medalia suprema olimpica. Doamna Lipa e si un bun manager, dovada fiind fata total schimbata a bazei sportive CS Dinamo. Oricum, le urez mult noroc la toti 3 si indiferent cine va castiga sa asigure continuitate performantelor sportive la toate nivelele.

craz1est
craz1est  •  23 Mai 2014, 15:26

Doamna Lipa este un monument de performanta ! Preferintele mele sunt : Elisabeta Lipa Octavian Belu Alin Petrache

Vezi toate comentariile (3)
Comentează