SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

FOTO Conor McGregor, show în Abu Dhabi! S-a mutat pe un iaht de lux pe care l-a închiriat cu o sumă uriașă

Conor McGregor
Conor McGregor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 15:50 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 16:55

Luptătorul irlandez Conor McGregor (32 de ani) revine în octagon sâmbătă, după o pauză de un an, urmând să lupte cu americanul Dustin Poirier (32 de ani).

A două lupta dintre McGregor și Poirier, după cea din 2014, câștigată de irlandez, va avea loc în Abu Dhabi, iar Conor a atras deja toate privirile. Irlandezul a venit luni în Abu Dhabi, după ce și-a terminat cantonamentul din Dubai, dar nu a vrut să se cazeze la un hotel, ci a preferat un iaht de lux.

Conor McGregor, „izolat” pe iaht

Luptătorul a fost nevoit să stea timp de două zile în carantină și le-a petrecut la bordul unui iaht spectaculos, pe care l-a închiriat pentru o săptămână pentru 780.000 de dolari.

+45 FOTO

Iahtul, care este poziționat exact în fața arenei în care va lupta cu Poirier, are 18 cabine, un centru spa, o sală de forță, un cinema și o punte principală, privată, dotată cu jacuzzi.

Conor McGregor are și o colecție impresionantă de mașini

Luptătorul irlandez a investit o parte din banii câștigați în una din marile sale pasiuni: automobile de lux. Garajul său auto valorează aproape 3 milioane de euro, iar din colecția sa fac parte mașini precum Rolls Royce Ghost, Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, Cadillac Escalade, Lamborghini Aventador Roadster, BMW i8, McLaren 650S sau Mercedes-AMG S550 Coupe.

În plus, Connor McGregor deține un yacht de lux Prestige 750 care a fost personalizat special pentru el. Valoarea lui: peste 3,5 milioane de euro.

+45 FOTO

VIDEO Benny Adegbuyi: „Am dus acest sport la un alt nivel!”

Citește mai multe știri din sporturile de contact:

Luptă istorică în UFC! Max Holloway și-a umplut de sânge adversarul: 141 de lovituri într-o singură rundă! Cum l-a umilit în final

Șeful UFC pregătește meciul anului! Khabib Nurmagomedov e chemat să-i acorde revanșa lui Conor McGregor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează