SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO + FOTO Luptă istorică în UFC! Max Holloway și-a umplut de sânge adversarul: 141 de lovituri într-o singură rundă! Cum l-a umilit în final

Max Holloway - Calvin Kattar .. FOTO; instagram.com/espnmma/ +7   FOTO
Max Holloway - Calvin Kattar .. FOTO; instagram.com/espnmma/

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 15:37 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 16:32

Americanul Max Holloway (29 de ani) a reușit o victorie spectaculoasă în fața conaționalului Calvin Kattar (32 de ani), în gala UFC Fight Island 7, din Abu Dhabi. 

Holloway s-a impus la capătul celor cinci runde prin decizie în unanimitate (50-43, 50-43, 50-42), iar specialiștii consideră că meciul a fost unul dintre cele mai dezechilibrate din istorie. Kattar a terminat lupta însângerat, din cauza sutelor de lovituri primite, mai ales la nivelul capului.

Holloway, fost campion UFC la categoria pană, a dominat meciul autoritar, reușind un număr impresionat de lovituri. Astfel, Holloway a trimis 746 de lovituri în cele cinci runde, un record absolut. Dintre aceastea, 447 și-au atins ținta, depășind vechiul record de 361.

În runda a patra, Holloway l-a lovit de 141 de ori pe Kattar, ceea ce reprezintă o altă bornă istorică în UFC.

„A încasat tot, chiuveta din bucătărie, o mașină de pompieri, o ambulanță. Am aruncat cu totul în el. Am trăit cele mai bune moment din viață. Poate că Muhammad Ali și-a pus o parte din spirit în mine. Nu știu. Am avut ceva din Muhammad Ali acolo” a spus Holloway după meci, potrivit ESPN.

22 de victoriiși 6 înfrângeri e palmaresul lui Holloway în UFC

VIDEO Max Holloway, aroganță incredibilă în timpul luptei

Cu 1 minut și 30 de secunde rămase din ultima rundă, Holloway și-a umilit adversarul. Acesta nu a mai fost atent la Kattar și a început să vorbească cu cei de pe marginea octagonului, stringând: „Sunt cel mai bun boxer din UFC”. Mai mult, Holloway a trimis un pumn direct în fața lui Kattar, fără să se uite la el.

+3 FOTO

 Citește mai multe știri din sporturile de contact:

Șeful UFC pregătește meciul anului! Khabib Nurmagomedov e chemat să-i acorde revanșa lui Conor McGregor

Gală de senzație anunțată în România » Cătălin Moroșanu se va retrage cu lupta mult așteptată + Benny Adegbuyi și frații Stoica, meciuri de răsunet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
respect2014
respect2014  •  21 Ianuarie 2021, 19:45

Eu inteleg ca acesti sportivi sunt extrem de bine pregatiti, poate multi dintre ei sunt in viata de zi cu zi niste oameni super...UFC insa mi se pare cel mai dezagreabil sport dintre toate. Practic mai au un pas pana la regula "Nici o regula!" Mult prea violent pentru gustul meu. Ca o bataie de strada...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează