SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER RALLY

Costel Cășuneanu, la al doilea titlu de campion din carieră » Și-a asigurat locul 1 în Bănie

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 12:00

Costel Cășuneanu jr a fost cel mai rapid dintre piloții care s-au întrecut în acest weekend în a treia etapă din Campionatul Național de Super Rally, care a avut loc pe străzile Craiovei. În manșele finale, acesta a reușit să obțină un timp mai bun decât Dani Oțil și Titi Aur.

După podiumul de la Mangalia și victoria de la Târgu Mureș, Cășuneanu a început excelent și runda desfășurată în centrul Băniei. Pe o Skoda Fabia R5, acesta s-a poziționat ca lider încă din calificări în aplauzele celor aproximativ 10.000 de spectatori.

În manșele finale, pilotul originar din Bacău a bifat timpul zilei, încheind traseul de concurs în 03:19,153. Acesta i-a devansat pe Dani Oțil și pe Titi Aur, cei care l-au urmat în clasamentul general al rundei.

Victoria i-a asigurat lui Costel Cășuneanu jr titlul de campion general al Campionatului Național de Super Rally, o premieră în cariera sa. Acesta va celebra succesul chiar în runda finală, programată în perioada 25-26 octombrie la București.

„E o victorie muncită, sunt bucuros pentru acest rezultat și abia aștept finala de la București. Am învățat să nu mă mai bucur dinainte și prefer să iau totul pas cu pas”, a spus Cășuneanu la finalul etapei de la Craiova.

Titlul de la Super Rally este al doilea din cariera sa după ce a devenit campion național și la Off Road, chiar la clasa regină, Extrem. Mai mult, în cariera lui Cășuneanu jr se mai regăsesc un titlu la hard enduro, un loc 6 în Campionatul Mondial de Rally Raid, dar și rezultate excelente în raliuri și viteză în coastă.

Un total de 37 de piloți s-au întrecut în evenimentul organizat în zona pasajului Universitate din Craiova. Printre cei care au asistat la etapă s-a numărat și luptătorul Cătălin Moroșanu, acesta alegând să concureze din dreapta unuia dintre concurenți.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close