SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

CUPA MONDIALĂ // Început cu scântei » Bianca Pascu a debutat în noul sezon la Orleans și a părăsit planșa în huiduieli!

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 20:51

Bianca Pascu s-a înclinat în fața rusoaicei Olga Nikitina cu 14-15 în sferturi de finală.

Sabrera Bianca Pascu s-a clasat azi pe locul 7 la prima etapă de Cupă Mondială a noului sezon, desfășurată la Orleans, în Franța. Românca în vârstă de 31 de ani a fost aproape de o medalie, ea cedând la limită în "sferturi". Bianca a părăsit planșa în huiduieli, după ce a aruncat o bucată din echipament. Sabrera tricoloră a fost nemulțumită de decizia arbitrilor, care i-au acordat tușa de 15-14 rusoaicei Olga Nikitina.

Până acolo, românca trecuse de americanca Thompson cu 15-13, de turcoaica Unludag cu 15-9 și de italianca Criscio cu 15-10. Etapa de Cupă Mondială de la Orleans punctează în clasament pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează