SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

VIDEO David Popovici s-a întors în România după concursul din Italia: „Sunt semnale că ne pregătim bine pentru Fukuoka”

David Popovici
David Popovici

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 13:40 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 19:34

Înotătorul-fenomen al României, David Popovici (18 ani), a revenit în țară după ce a obținut două medalii de aur la Turneul Sette Colli (Italia) și se pregătește de Campionatele Mondiale de la Fukouka, Japonia, competiție care va avea loc în perioada 23-30 iulie. 

Sportivul legitimat la CS Dinamo București a spus că bazinul de la Roma, acolo unde a triumfat în probele de 100m și 200 m liber, este unul în care îi place să concureze și că, de acum încolo, se va concentra asupra competiției din „Țara Soarelui Răsare”.

O nouă amânare în cazul lui Mario Iorgulescu, după ce avocații lui au cerut suspendarea dosarului » Gino a venit la Curtea de Apel
PROCES
O nouă amânare în cazul lui Mario Iorgulescu, după ce avocații lui au cerut suspendarea dosarului » Gino a venit la Curtea de Apel

VIDEO. David Popovici s-a întors de la Roma: „Mi-am îndeplinit obiectivele pentru perioada asta a anului”

„Abia așteptam să mă întorc la Roma. E bazinul meu preferat. Mi-am îndeplinit obiectivele pentru perioada asta a anului. 

Avem semnale că ne pregătim bine pentru Fukuoka. Pentru mine urmează perioada de pregătire pentru Japonia. 

Aștept să mă întorc la antrenamente cât de curând și să începem să ne pregătim mai specific, să avem antrenamente mai scurte, mai rapide și mai rapide pentru Campionatul Mondial, să mergem acolo și să facem cât de bine putem. 

Încerc să anticipez tot ceea ce mi se poate întâmpla, dar îmi place să mă surprind plăcut în materie de performanțe”, a declarat David Popovici, la sosirea pe aeroportul „Henri Coandă”.

David Popovici: „Nu plănuiam să se afle că am donat o medalie”

Sâmbătă, după ce a cucerit medalia de aur la proba de 100m liber, David Popovici i-a înmânat medalia unui copil care a ieșit învingător din bătălia cu cancerul, Întrebat despre acest gest, David Popovici a precizat că ar fi preferat ca această informație să nu se „scurgă” în presă. 

„Nu plănuiam să se afle că am donat o medalie, pentru că, până la urmă, gestul contează”, a spus acesta. 

Citește și: 

Carlos Alcaraz a triumfat la Londra și i-a depășit pe Federer, Nadal și Djokovic » Ce spune despre Wimbledon: „Nole va fi acolo, așa că...”

Elisabeta Lipă și-a dat demisia » Nu mai e consilier general al Primăriei Capitalei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adrian.7
adrian.7  •  26 Iunie 2023, 19:17

Sunt oameni care nu lasă urme nici în nisip în timp ce alții, cum este acest băiat, lasă urme și în piatră...Felicitări domnule și meriți tot ce ți se întâmplă

QED777
QED777  •  26 Iunie 2023, 18:25

David este uimitor ! Multe sanatate si la cat mai multe recorduri si medalii !

doar_dinamo_bucuresti.
doar_dinamo_bucuresti.  •  26 Iunie 2023, 17:47

suntem contemporani cu un mare campion & viitoare legenda a inotului masculin

Vezi toate comentariile (4)
Comentează