SPORTURI  »  ALTELE  »  PROCES

VIDEO Decizie incredibilă în procesul Balaj vs. Porumboiu! Ce au stabilit judecătorii

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 15:32 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 12:24

Procesul în care Cristi Balaj l-a dat în judecat pe Adrian Porumboiu, pentru acuzele pe care fostul finanțator de la FC Vaslui i le-a adus a primit azi prima decizie.

Judecătoria Sectorului 2 a dat primul verdict în procesul dintre cei doi foști arbitri. Astfel, Adrian Porumboiu este obligat să-i achite lui Balaj 10.000 de lei, drept daune morale, în timp și Balaj trebuie să îi dea aceeași sumă lui Porumboiu. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Respinge cererile modificatoare formulate de reclamantul-pârât Balaj Pavel Cristian ca tardiv formulate. Admite în parte cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Obligă pârâtul-reclamant Porumboiu Adrian la plata către reclamantul-pârât Balaj Pavel Cristian a sumei de 10000 lei cu titlu de daune morale. Obligă reclamantul-pârât Balaj Pavel Cristian la plata către pârâtul-reclamant Porumboiu Adrian a sumei de 10000 lei cu titlu de daune morale.

Respinge în rest cererea principală şi cererea reconvenţională ca neîntemeiate. Ia act că reclamantul-pârât Balaj Pavel Cristian şi pârâtul-reclamant Porumboiu Adrian înţeleg să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu apel în termen de 30 de zile
Judecătoria sector 2 Bucureşti.

Procesul dintre cei doi a început în 2019, după ce Balaj l-a dat în judecat pe Porumboiu care l-a acuzat că a ajutat-o pe CFR Cluj să câștige Liga 1 în 2008, 2010 și 2012.

VIDEO Decizie incredibilă în procesul Balaj vs. Porumboiu! Ce au stabilit judecătorii

 Balaj: „Dacă-i puneam furtun și ceas, Porumboiu părea o butelie!”

Adrian Porumboiu, criză de nervi în direct: "Balaj a fost un tâlhar ca arbitru

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Veste horror pentru Liga 1 » Campionatul poate fi oprit într-o săptămână fără acordul FRF și LPF! Anunțul făcut de Raed Arafat

Clauză pandemică » Cluburile din Liga 1 se blindează după coronavirus! Ce vor să introducă în contractele jucătorilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1226675807453847
Traian Schiopu  •  24 Iulie 2020, 20:52

Porumboiu știe ce spune.

liviuemil
liviuemil  •  24 Iulie 2020, 20:40

Tare asta. Si atunci te mai miri cum a cistigat talpanica toate procesele???? Judecata "made in Romania".

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Iulie 2020, 19:23

La oha decizia. A facut judecatorul misto.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează