SPORTURI  »  ALTELE  »  JO 2008

Delegatia Australiei la JO-2008 va include un medic specializat in astm

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2007 00:00

Un medic specializat in astm a anuntat, in cotidianul Sydney Morning Herald, ca va face parte din delegatia Australiei la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing, unul dintre cele mai poluate orase din lume, informeaza AFP.

"Sunt sigur ca am fost selectionat din cauza conditiilor speciale pe care le vom intalni acolo: caldura, umiditatea si calitatea precara a aerului", a declarat Karen Holzer.

"CIO este ingrijorat de cresterea de la 9 la suta in anii 1980 la 21 la suta la JO de la Sydney in 2000 a numarului de competitori care au anuntat ca sunt astmatici si ca au nevoie de inhalator", a precizat medicul.

Karen Holzer ii va examina pe toti sportivii din delegatia Australiei pentru a-i identifica pe cei care au astm, dar pana in prezent nu au fost diagnosticati, si pe cei care ar putea intampina probleme la Beijing.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează