SPORTURI  »  ALTELE  »  DECIZIE

Evgeni Plushenko, suspendat pe termen neliminat de la competiţiile internaţionale

evgeni plushenko
evgeni plushenko

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2010 00:00

Federaţia Internaţională de Patinaj a anunţat că suspendarea pe termen nelimitat a rusului Evgeni Plushenko a devenit definitivă.

 

Patinatorul rus nu a făcut apel la hotărîrea pe care forul internaţional a anunţat-o în luna iunie,  după ce vicecampionul olimpic a participat la spectacole şi gale demonstrative în lunile martie şi aprilie 2010 fără să obţină acordul federaţiei naţionale.

"Plushenko a încălcat normele uniunii, participînd la spectacole în lunile martie şi aprilie 2010 fără permisiunea federaţiei sportive naţionale", se arată într-un comunicat al ISU, emis în iunie 2010.

" Evgeni Plushenko nu a făcut apel la decizia ISU în termenul de 21 de zile de la anunţarea deciziei, astfel că hotărîrea Consiliului ISU a devenit definitivă. În consecinţă, membrii ISU sunt obligaţi să ia act de suspensarea lui Evgeni Plushenko pentru orice competiţie organizată sub egida ISU" , se arată în comunicatul emis de ISU.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ryo
ryo  •  25 August 2010, 18:39

Este o prostie, de ce cineva trebuie sa-si ceara voie ca sa castige un ban din propria munca? Nu este corect! Pacat de talent....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează