SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

Federația de Canotaj, sponsor nou înainte de Campionatele Mondiale » Ce planuri are Elisabeta Lipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 16:24 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 16:45

După rezultatele extraordinare de la Campionatele Europene, Federația Română de Canotaj se pregătește pentru Campionatele Mondiale.

Competiția va avea loc la Racice (Cehia) și se va desfășura în perioada 18-25 septembrie, iar delegația tricoloră speră la repetarea performanțelor de la Munchen.

„Nu am obiectiv de medalii. Pentru mine, bucuria este enormă atunci când văd că echipele noastre se bat acolo la miimi, sutimi de secundă. 

Lotul pentru Mondiale este aproximativ același de la Campionatele Europene, cu mici schimbări care vor apărea. Simona Radiș şi Ancuţa Bodnar nu vor mai trage în barca de 8+1, ci vor rămâne doar la barca de dublu

Vom stabili care vor fi următoarele două fete care să le înlocuiască cu succes. Va fi greu, dar trebuie să găsim o soluţie”, a declarat Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, pentru Agerpres.

Federația de Canotaj, sponsor nou înainte de Campionatele Mondiale » Ce planuri are Elisabeta Lipă

Federația de Canotaj parteneriat cu Mohammad Murad

La eveniment a fost prezent și Mohamamd Murad, cu care Federația a încheiat un parteneriat. Omul de afaceri libanez a fost interesat să cumpere Dinamo, dar negocierile nu au ajuns la un acord.

„Parteneriatul cu Phoenicia Group este unul de durată. Se întinde până la Paris 2024 şi asta ne bucură enorm. Eu sunt foarte fericită că am semnat acest parteneriat, care are o componentă financiară şi una în produse. Medaliaţii de la Campionatele Europene au fost deja premiaţi în bani şi au primit şi sejururi la mare”, a mai spus Lipă pentru sursa citată.

Astăzi, 31 august, la Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă” Snagov a avut loc conferința de presă prin care s-au prezentat echipajele ce reprezintă România la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice (Cehia), în perioada 18-25 septembrie 2022. 

În cadrul evenimentului a fost prezentat și noul partener al Federației Române de Canotaj, Phoenicia Hotels, care ni se alătură astfel în cursa pentru performanță. Domnul Mohammad Murad, Președinte Phoenicia Hotels, a fost prezent la conferința de presă unde a susținut un discurs, i-a felicitat pe sportivii care au obținut performanțe la Europene și le-a urat succes la Campionatele Mondiale. 

Totodată, sportivii medaliați la Campionatele Europene de Canotaj 2022 au fost premiați de domnul Mohammad Murad, Președintele Phoenicia Hotels. Mulțumim, Phoenicia Hotels, pentru susținerea acordată și vă urăm un călduros bun venit în familia canotajului românesc. 

La eveniment au luat parte Elisabeta Lipa, Președintele Federației Române de Canotaj, și Valeria Sabău, consultantul de imagine al Federației, cea care a intermediat parteneriatul strategic cu Phoenicia Hotels

- comunicat Federația Română de Canotaj

Citește și: 

Begu, revenire fantastică la US Open » Irina s-a calificat în turul doi

David Popovici și alți 4 reprezentați ai României înoată azi la Campionatele Mondiale de Juniori » Cum arată programul zilei la Lima

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează