SPORTURI  »  ALTELE  »  BRAȘOV

Fintrans Ghimbav a produs din nou surpriza la Turneul Vedetelor de la Brașov! Nume mari prezente la competiție

Articol de - Publicat marti, 31 decembrie 2019 15:41

Echipa Fintrans Ghimbav a câştigat ediţia cu numărul 15 a Turneului Vedetelor Acerbis de la Brașov, după ce a învins în finala competiţiei pe Star Farul 2007 Constanţa, scor 1-0, prin golul lui Nemiţanu. 

Echipa ghimbăşeană îşi trece astfel al doilea succes consecutiv în cont, la tradiţionala cupă de sărbători de la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, producând din nou surpriza, în condițiile în care trupa de la malul mării s-a bazat pe jucătorii de futsal Mimi Stoica și Florin Ignat, dar și pe Georgian Păun. 

Podiumul a fost completat de Claly Braşov, cu „veteranii” brașoveni Florin Stângă și Mugurel Buga printre titulari, care a trecut în finala mică, la lovituri de la 7 metri, de ACS Steagul Roşu Braşov, la care a evoluat Sorin Strătilă. 

Formaţia Bucovina Rădăuţi, cu braşoveanul Adi Pânzaru şi Florin Matei, ambii din naţionala de futsal a României, a terminat pe locul 5, iar „eurofantasticii” Rică Neaga, Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv şi Bănel Nicoliţă (New Star Bucureşti), pe 7. 

O altă echipă cu destui fotbaliști în componență, Sculărie Brașov (Florin Iacob, Rareş Enceanu, Florin Ilie, Marian Cristescu, Alex Benga, Romario Moise) a încheiat turneul pe locul 9, Alstadt Invest (Laszlo Balint, Romeo Surdu, Tibi Ghioane, Marian Constantinescu) pe poziția a 11-a, iar favorita No Problem (Dinu Todoran, Radu Burciu) abia pe locul 13.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează