SPORTURI  »  ALTELE  »  COMPETIȚIE

FOTO // Cupa Mondială la sărituri cu schiurile și-a desemnat câștigătorii » Etapele din weekend s-au desfășurat la Râșnov

Articol de , - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 17:35

În week-end, pe Valea Cărbunării din Râșnov, a avut loc Cupa Mondială la sărituri cu schiurile (feminin), iar Chiara Hoelzl (Austria) și Maren Lundby (Norvegia) și-au adjudecat primul loc în cele două zile de concurs

A fost distracție pe măsură, sâmbătă și duminică, la Râșnov! 52 de fete din 16 țări au participat la cele două etape de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile, feminin, care au avut loc în România.

La ediția din acest an au venit și patru sportive de nivel mondial: Maren Lundby, Eva Pinkelnig, Chiara Hoelzl și Sara Takanashi. Hoelzl, 22 de ani, din Austria, a reușit să câștige etapa de sâmbătă, iar Lundby, 25 de ani, din Norvegia, pe cea de duminică. Maren s-a impus și anul trecut la Râșnov, în ambele etape de Cupă Mondială.

+25 FOTO

Și România a fost reprezentată de două sportive: Daniela Haralambie (22 de ani) și Diana Trâmbițaș (19 ani). Pentru concursul de sâmbătă, Daniela a fost descalificată, iar ieri a prins locul 28 din 30, în timp ce Diana n-a reușit calificarea în nici una dintre cele două etape.

După cele două zile, în clasamentul general al Cupei Mondiale conduce Maren Lundby, cu 655 puncte, urmată de Eva Pinkelnig, 649 puncte, și de Chiara Hoelzl, 630 puncte.

"E o bucurie mare să fiu pe podium! Am făcut rezultate bune în această iarnă împreună cu echipa și este minunat acest lucru"
Chiara Hoelzl, câștigătoarea etapei de sâmbătă

"O victorie grozavă! Sunt fericită pentru victoria din România, mi-au funcționat toate în competiția de aici și zâmbetul este mult mai dulce"
Maren Lundby, câștigătoarea etapei de duminică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  26 Ianuarie 2020, 23:44

Ce va mai pasa de sport! Romania are doua etape (si singure) de Cupa Mondiala si voi da ti rezultatele... finale!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează