SPORTURI  »  ALTELE  »  ADVERTORIAL

GALERIE FOTO Cei mai buni jucători de squash au fost desemnaţi în week-end la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 11:32

Peste 100 de jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au intrecut in doua mari competitii de squash la Bucuresti, la Aerosquash Baneasa: Romania PSA International 2014 şi Cupa Wilson Aerosquash, iar duminica, 14 septembrie au fost desemnati cei mai buni jucatori de squash.

Francezul Demont Geoffrey a ocupat locul 1 pe podiumul de la PSA International Romania dupa un meci echilibrat cu castigatorul de anul trecut al prestigiosului turneu. Evenimentul a adunat 28 de jucători de squash de talie mondială care au ajuns la Bucuresti pentru cea mai importanta competiţie internaţionala de squash organizata in România. Premiile puse in joc au fost în valoare de 5000 de dolari. 

Castigatorul concursului naţional de squash – Cupa Wilson Aerosquash este Vasile Hapun care, in ciuda varstei de numai 19 ani, domina squash-ul romanesc de doi ani, iar pe primul loc la Divizia Fete GSP s-a clasat Andra Petrica.

Lupta a fost apriga si in randul vedetelor care s-au duelat in cadrul mai multor meciuri demonstrative de squash: Adela Popescu, Radu Valcan, Rita Muresan, Catalin Morosanu, Razvan Ciobanu, Vika Jigulina, Serban Copot, Vlad Huidu, Nadina Campean, Maria Linda, Diana Munteanu, Anamaria Stancu, Octavia Geamănu, cu totii antrenati de Valentin Butnaru, prezentatorul “Observatorului matinal” de la Antena 1, pasionat de squash.

“Nu ca ar fi ea mai buna decat mine, doar ca eu am fost un gentleman, am lasat-o sa castige”, a spus Catalin Morosanu dupa meciul cu Rita Muresan.  “A pierdut cu stil”, a raspuns Rita Muresan despre campionul de K1 si adversarul ei de la meciul demonstrativ de squash.

“Radu e mai bun ca mine, dar elegant cum il stiu m-a lasat sa castig. Am transpirat foarte tare si ne-am dat seama abia la final pentru ca am fost foarte concentrati la joc. Cu siguranta vom continua sa practicam squash si daca ne tinem de treaba, la anul poate participam la o competitie de neprofesionisti”, spune Adela Popescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează